SON DAKİKA Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur yakalandı

İstanbul’da ölümlü kazaya karıştıktan sonra ABD’ye kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur’la ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Yaşanan önemli gelişmeyi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu. Tok ve Cihantimur yakalandı.

SON DAKİKA Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur yakalandı

İstanbul Eyüpsultan’da 1 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından ilk olarak Mısır’a daha sonra da ABD’ye kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur’un yakalandığı bilgisini Adalet Bakanı Yılmaz Tunç verdi. Haftalardır gündemden düşmeyen ve kaçışları olay olan Eylem Tok ve oğlunun ABD’deki görüntüleri ortaya çıkmıştı. Bakan Yılmaz Tunç, firari Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur’un yakalandığını kamuoyuna duyurdu. İşte detaylar…

ÖLÜMLÜ KAZANANIN ARDINDAN ABD’YE KAÇMIŞLARDI

Anne ve oğlu, İstanbul Eyüpsultan’daki ölümlü kazanın ardından önce Mısır’a sonra da ABD’ye kaçmıştı. 1 Mart gecesi meydana gelen olayda 17 yaşındaki Timur Cihantümur, ölümlü bir kazaya sebep olmuştu. Ölümlü kazanın ardından Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tokyurt dışına kaçmıştı. Eylem Tok ve oğlu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Gelişmeyi Adalaet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu.

son-dakika-eylem-tok-ve-oglu-timur-cihantimur-yakalandi.jpg

EYLEM TOK VE OĞLU YAKALANDI

1 kişinin öldüğü trafik kazası sonrası yurt dışına kaçan Eylem Tok ve Timur Cihantimur hakkında kırmızı bülten çıkarılmıştı. Son olarak ABD’de görüntülendiği belirtilen anne ve oğlu yakalandı. Eylem Tok ve Timur Cihantimur’un ABD’de yakalandığı haberini Adalet Bakanı Yılmaz Tunç verdi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Bakan Yılmaz Tunç, ‘ABD Adalet Bakanlığı yetkililerinden bugün aldığımız bilgiye göre Eylem Tok ve Timur Cihantimur ABD’de iade talebimiz kapsamında yakalanmışlardır. Süreci Bakanlık olarak yakından takip ediyoruz.’ notunu ekledi.