SON DAKİKA Hatay’da deprem! AFAD açıkladı 5 Haziran son depremler

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’da bugün bir deprem daha yaşandı. AFAD’dan depremle ilgili son dakika açıklaması geldi.

SON DAKİKA Hatay’da deprem! AFAD açıkladı 5 Haziran son depremler

Hatay’da bugün saat 10.37 sularında korkutan bir sarsıntı meydana geldi. Büyüklüğü 4.1 olarak kaydedilen depremle ilgili bir son dakika açıklamasında bulunan AFAD, depremin merkez üssünün Samandağ olduğunu aktardı. Korkutan sarsıntının çevre illerden de hissedildiği bilgisine yer verildi.

HATAY'DA KORKUTAN SARSINTI

6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilden biri olan Hatay'da bugün korkutan bir sarsıntı daha meydana geldi. Zaman zaman artçı sarsıntıların hissedildiği Hatay'da bugün saat 10.37 sularında meydana gelen depremin büyüklüğü 4.1 olarak kaydedildi. AFAD'dan depremle ilgili son dakika açıklaması geldi.

son-dakika-hatay-da-deprem-afad-acikladi-5-haziran-son-depremler.jpg

DEPREM ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Hatay'da 5 Haziran 2024 Çarşamba günü meydana gelen depremin büyüklüğünün 4.1 olduğu açıklandı. Bugün saat 10.37 sıralarında meydana gelen depremin merkez üssünün Hatay'ın Samandağ ilçesi olduğu bildirildi. Yerin 6.2 kilometre derinliğinde meydana gelen sarsıntıyı hisseden vatandaşlar kısa süreli korku ve panik yaşadı. Şu ana kadar depremle ilgili herhangi olumsuz bir ihbar gelmedi.