SON DAKİKA İbrahim Keloğlan’ın cezası belli oldu

Başakşehir’de Eros isimli kediyi vahşice katleden ve bugün görülen davada hakim karşısına çıkan sanık İbrahim Keloğlan’a verilen ceza belli oldu. İbrahim Keloğlan, 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı ve yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

SON DAKİKA İbrahim Keloğlan’ın cezası belli oldu

Eros isimli kediyi vahşice katleden sanık İbrahim Keloğlan bugün hakim karşısına çıktı. Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya taraf Avukatları katılırken hayvan severler de adliye koridoruna akın etti. Gözler İbrahim Keloğlan'a verilecek cezaya çevrildi. Savunması ortaya çıkan ve sosyal medyada da sık sık gündem olan İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu. Keloğlan'a 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

EROS'U ASANSÖRDE TEKMELEYEREK ÖLDÜRDÜ

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yaşanan olayda asansöre binen İbrahim Keloğlan, asansördeki Eros isimli kediyi tekmelemeye başladı. Asansörden kaçan kedinin arkasından giden ve kediyi yakalayarak acımasızca tekmeleyemeye devam eden Keloğlan'ın dakikalarca süren işkencesi sonucu Eros hayatını kaybetti. Kan donduran o anlar ise sitenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

son-dakika-ibrahim-keloglan-in-cezasi-belli-oldu.jpg

CEZASI BELLİ OLDU

İbrahim Keloğlan tarafından asansörde işkenceyle öldürülen Eros isimli kedinin davası bugün Küçükçekmece Adliyesi'nde görüldü. Cumhuriyet Savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti. İyi hal indiriminin uygulandığı sanık, 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

son-dakika-ibrahim-keloglan-in-cezasi-belli-oldu-001.jpg

YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI GETİRİLDİ

Çok sayıda hayvan sever de bugünkü duruşma için adliye koridorlarına akın etti. Cezası belli olan İbrahim keloğlan, 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanık, yurt dışına çıkış yasağı uygulanarak serbest bırakıldı. Adliye koridorunda mahkemeden çıkacak sonucu bekleyen hayvan severler, duruşma öncesinde 'Eros için adalet' sloganları atarak sanığın en ağır cezayı almasını istedi. Karar sonrası da hayvan severlerin tepkileri devam etti.

son-dakika-ibrahim-keloglan-in-cezasi-belli-oldu-002.jpg