SON DAKİKA İstiklal Caddesi’nde yangın paniği! Polis bölgeyi boşaltıyor

İstiklal Caddesi’nde yangın paniği yaşanıyor. Aktarılan son dakika bilgisinde Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki bir mağazada çıkan yangın sebebiyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

SON DAKİKA İstiklal Caddesi’nde yangın paniği! Polis bölgeyi boşaltıyor

İstiklal Caddesi’ndeki bir mağazada yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahaleye başladı. Polis ekipleri ise çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak çevrede bulunanları olay yerinden uzaklaştırmaya başladı.

BİR MAĞAZADA YANGIN ÇIKYI

İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde yangın paniği yaşandı. Alınan bilgilere göre, İstiklal Caddesi'ndeki bir mağazada yangın çıktı. Yangının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ve sağlık ekipleri de olay yerine yönlendirildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangını söndürme çalışmalarına başladı.

POLİS EKİPLERİ GÜVENLİK İÇİN BÖLGEYİ BOŞALTIYOR

Bir mağazada çıktığı bildirilen yangını söndürme çalışmaları devam ederken yangınla birlikte çevreyi dumanlar kapladığı görüldü. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri güvenlik amacıyla bölgede bulunanları yangın alanından uzaklaştırmaya çalışıyor.

son-dakika-istiklal-caddesinde-yangin-panigi-polis-bolgeyi-bosaltiyor.jpg

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki bir giyim mağazasının teras katında yer alan plastik malzemelerin henüz bilinmeyen bir nedenle tutuşması üzerine alevler bir anda büyürken yangında oluşan yoğun duman gökyüzünü sardı ve birçok ilçeden görüldü. Yangında bir mağaza çalışanının dumandan etkilendiği öğrenilirken 3 ilçeden yangına müdahale için takviye itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı ve İstiklal Caddesi yeniden yaya trafiğine açıldı.