SON DAKİKA Konya 3. Ana Jet Üst Komutanlığı’nda eğitim uçağı düştü

Konya’dan aktarılan bir son dakika bilgisinde askeri eğitim uçağının düştüğü bildirildi. Konya 3. Ana Jet Üst Komutanlığı’nda Türk Yıldızları’nın eğitim uçağının düştüğü öğrenildi. Ekipler bölgede.

SON DAKİKA Konya 3. Ana Jet Üst Komutanlığı’nda eğitim uçağı düştü

Konya'dan gelen son dakika bilgileri anlık olarak takip ediliyor. Konya 3. Ana Jet Üssü'nde Türk Yıldızları'na ait olan bir eğitim uçağının düştüğü bilgisine yer verilmişti. Eğitim uçağının iniş yapacağı sırada düştüğü aktarılırken bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi yönlendirildi. Uçağın pilotunun uçak düşmeden paraşütle atlamayı başardığı öğrenildi.

TÜRK YILDIZLARI'NA AİT ASKERİ EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ

Konya'da düşen askeri eğitim uçağıyla ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Uçağın pilotunun sağlık durumu da merak edilirken düşen uçağın Türk Yıldızları'na ait F-5 tipi askeri eğitim uçağı olduğu bilgisine yer verildi. Askeri eğitim uçağının Konya 3. Ana Jet Üssü'ne iniş yapacağı esnada düştüğü öğrenilirken kazanın ihbarı üzerine çok sayıda kurtarma ekibi bölgeye intikal etti.

son-dakika-konya-3-ana-jet-ust-komutanliginda-egitim-ucagi-dustu.jpg

PİLOT PARAŞÜTLE ATLADI

Düşen askeri eğitim uçağının içindeki pilotun uçak düşmeden paraşütle atlamayı başardığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Paraşütle atlayarak düşen uçaktan kurtulan pilotun tedbir amaçlı hastaneye sevk edildiği öğrenildi.