SON DAKİKA Ramazan Bayramı tatili 9 gün olacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu

Milyonların merakla beklediği Ramazan Bayramı tatili ile ilgili beklenen açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı son dakika açıklamasında Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağını duyurdu.

SON DAKİKA Ramazan Bayramı tatili 9 gün olacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı son dakika açıklamasında Ramazan Bayramı tatili ile ilgili müjdeyi verdi. Bayram tatilinin kaç gün olacağı, 9 güne uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyordu. Beklenen açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi ve Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olarak uygulanacağı duyurusu yapıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAYRAM TATİLİ MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün ATO Congresium Şoför Esnafı ile iftar programında konuşma gerçekleştirdi. Gündeme dair önemli konuları ele alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşan Ramazan Bayramı ile ilgili müjdeyi de verdi. Erdoğan, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını duyurdu.

KAMU ÇALIŞANLARI İDARİ İZİNLİ SAYILACAK

Ramazan ayının hemen arkasından idrak edilecek olan Ramazan Bayramı'na az bir süre kalırken gözler bayram tatiline çevrilmişti. Bu yıl Ramazan Bayramı tatili 9 gün olur mu, Pazartesi ve Salı günleri tatile eklenir mi şeklinde sorular gündemde yer almaya devam ederken gözler yapılacak resmi açıklamaya çevrilmişti. Beklenen açıklama geldi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı tatili ile ilgili alınan kararı duyurdu. Bayram tatilinin uzatıldığını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu çalışanlarının 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak olan Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük sürede idari izinli satılacaklarını kamuoyuyla paylaştı.

son-dakika-ramazan-bayrami-tatili-9-gun-olacak-cumhurbaskani-erdogan-duyurdu.jpg

RAMAZAN BAYRAMI TARİHLERİ 2024

9 Nisan 2024 Salı: Ramazan Bayramı Arefesi

10 Nisan 2024 Çarşamba: Ramazan Bayramı 1. Gün

11 Nisan 2024 Perşembe: Ramazan Bayramı 2. Gün

12 Nisan 2024 Cuma: Ramazan Bayramı 3. Gün