SON DAKİKA Seçil Erzan’ı adliyeye taşıyan cezaevi aracı kaza yaptı

Futbol dünyasından tanınmış isimlerinde aralarında bulunduğu kişileri dolandırdığı iddia edilen eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan, tutuklu bulunduğu cezaevinden alınarak bugünkü duruşması için mahkemeye getirilmek üzere yola çıkarıldı.

SON DAKİKA Seçil Erzan’ı adliyeye taşıyan cezaevi aracı kaza yaptı

Ünü futbol adamları Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu’nun da aralarında bulunduğu isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, hakkındaki iddialar doğrultusunda başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Tutukluluğu devam eden Erzan, bugünkü duruşması için cezaevinden alınarak mahkemeye götürülmek üzere yola çıkarıldı. Seçil Erzan’ı taşıyan cezaevi aracının kaza yaptığı öğrenildi.

SEÇİL ERZAN'I TAŞIYAN CEZAEVİ ARACI KAZA YAPTI

Ünlü futbol adamlarının da aralarında bulunduğu kişileri dolandırdığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Seçil Erzan'ın yargılandığı davanın bugünkü duruşması öncesinde bir son dakika haberi gündeme geldi. Davanın dördüncü duruşması bugün İstanbul Adliyesi 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Sabah'ın haberine göre, Seçil Erzan'ı duruşma için adliyeye taşıyan cezaevi aracı kaza yaptı.

son-dakika-secil-erzan-i-adliyeye-tasiyan-arac-kaza-yapti.jpg

BAŞKA BİR ARACA NAKLEDİLDİ

İddiaya göre, bugünkü duruşması için mahkemeye götürülen Seçil Erzan'ı adliyeye taşıyan cezaevi aracının kaza yaptı. Aktarılan bilgilere göre Büyükçekmece taraflarında seyir halinde olan aracın ön camına yoldan sıçrayan taş isabet etti. Aracın ön camının patladığı belirtilirken kaza sonrasında Seçil Erzan, başka bir cezaevi aracına nakledildi. Erzan'ın yaklaşık 1 saatlik gecikme sonrasında adliyeye getirildiği aktarılıyor.