SON DAKİKA Üsküdar’da pastaneye silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde bir pastaneye silahlı saldırı düzenlendiği bildiriliyor. Ajanslara son dakika olarak düşen silahlı saldırı olayı ile ilgili tüm gelişmeler yakından takip edilirken saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor.

SON DAKİKA Üsküdar’da pastaneye silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

İstanbul Üsküdar'da bir pastanede silahlı çatışma çıktığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ve sağlık ekiplerinin ihbarın yapıldığı olay yerine intikal ettiği öğrenilirken pastanedeki çatışmanın barışmak için gelen iki grup arasında yaşandığı bilgisine yer verildi. Olayda 3 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

İKİ GRUP ARASINDA ÇATIŞMA ÇIKTI

Olay, İstanbul'un Üsküdar ilçesinde Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi'ndeki bir pastanede yaşandı. Edinilen bilgilere göre, iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybedenler ve yaralananlar oldu. Olayın ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

son-dakika-uskudar-da-pastaneye-silahli-saldiri-olu-ve-yaralilar-var.jpg

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 5 KİŞİ YARALANDI

Silahlı çatışma olayı ile ilgili İstanbul Valiliği'nden de bir son dakika açıklaması geldi. Valilik'ten yapılan açıklamada; '23.05.2024 Perşembe günü saat 20.10 sıralarında Üsküdar ilçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir cafede iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüşmüştür. Olayda 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2'si ağır olmak üzere toplam 5 kişi de yaralanmıştır. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmış olup olayla ilgili tahkikat devam etmektedir.' denildi.