SON DAKİKA Zonguldak’ta maden ocağında göçük

Zonguldak’tan gelen son dakika haberinde özel bir maden ocağında göçük meydana geldiği aktarıldı. İşçilerin yerin 15 metre altında çalışma gerçekleştirdiği sırada meydana gelen göçükte toprak altına kalan 2 işçiden biri hayatını kaybetti.

SON DAKİKA Zonguldak’ta maden ocağında göçük

Zonguldak Kilimli'de bir maden ocağında meydana gelen göçükte maalesef 1 işçi hayatını kaybetti. Meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 işçiden birinin acı haberi gelirken diğer işçinin yaralı olarak kurtarılarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Tedavisi devam eden işçinin hayati tehlikesi bulunmadığı bilgisine yer verildi.

ZONGULDAK'TA MADENDE GÖÇÜK

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı olan Gelik beldesinde özel işletilen bir maden ocağında göçük meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşanan göçükte 2 işçinin toprak altında kaldığı öğrenildi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine AFAD, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Göçük altında kalan işçiler yapılan çalışma sonucunda kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

son-dakika-zonguldakta-maden-ocaginda-gocuk.jpg

İŞÇİLERDEN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

Çalışmalar sonucunda göçükten çıkarılan Savaş Onur ve Şenol Zurnalı, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şenol Zurnalı'nın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Hastanede tedavisi devam eden Savaş Onur'un hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisine yer verildi. Şenol Zurnalı'nın vefat haberi yakınlarını ve mesai arkadaşlarını gözyaşlarına boğdu.