SSK ve BAĞ-KUR Emeklilerine Çarşamba ve Perşembe EK BONUS Yatacak! 09.00'da IBAN'a bakın

SSK ve bağ-kur emeklisi için yeni liste çıktı. Çarşamba ve Perşembe 09.00'da emeklinin IBAN numarasına bonus yatacak. Hesapları kontrol etmeyi unutmayın.

SSK ve BAĞ-KUR Emeklilerine Çarşamba ve Perşembe EK BONUS Yatacak! 09.00'da IBAN'a bakın

SSK ve BAĞ-KUR Emeklilerine Çarşamba ve Perşembe EK BONUS Yatacak! 09.00'da IBAN'a bakın!

Emekli maaşı alan SSK ve bağ-kur emeklisi ile birlikte dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar 2024 Şubat ayından itibaren yüksek maaş ve yüksek promosyon fırsatlarını sevinçle karşıladı. En düşük emekli maaşının artmasıyla birlikte Artık tüm emekliler bankalardan en üst sınırdan promosyon almaya başladı. Çünkü bankalar 10.000 TL ve üstü maaş alan emeklilere yüksek promosyon sunuyordu. Emekli maaşı alanlar için cazip kampanyalar Şubat ayı sonuna kadar devam ediyor. Bu Gece saatlerinde de açıklama yapıldı. SSK ve bağ-kur emeklisi için Yeni liste yayınlandı. Emekli maaşı alanlara ekstra bonusu ödemesi yapılacak. Çarşamba ve perşembe günü 09.00'da IBAN'ı kontrol etmeyi unutmayın.

Bankalar, emekliler için Şubat ayında çok cazip teklifler hazırlamaya ve yüksek promosyon fırsatları sunmaya devam ediyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi ile birlikte dul ve yetim aylığı alan çok sayıda vatandaşla bankaların kampanyalarına dahil olarak promosyon alabiliyor. Emekli maaşlarına gelen zamlarla birlikte artık en düşük emekli maaşı alanlar Promosyon ödemelerinden en üst sınırdan faydalanabiliyor. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi için 10.000 TL'ye yükselen en düşük emekli maaşı ile promosyonlarda arttırıldı. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliler için Yeni liste Taze çıktı. İşte en düşük emekli maaşına göre yapılacak bonusu ödemeleri…

emekli-bonus-1.jpg

AKBANK 2024 EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİ

Emekliye Şubat ayında en yüksek promosyon veren bankalardan biri Akbank'a oldu. Akbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan Açıklama da emekli maaşını 3 yıllığına Akbank'a Taşıyan emeklilere 10.000 TL maaş almaları durumunda 10.000 lira promosyon verileceği belirtildi. Ek olarak otomatik ödeme talimatı verenlere 500 TL olmak üzere toplam 2.500 TL'lik chip para hediye edilecek.

ING BANK 2024 EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİ

Emekli promosyonu konusunda rekor ödemelerden birini de ING Türkiye yapıyor. ING Bank emekli maaşını kendisine taşıyan ve 3 yıllarına da buradan alan emeklilere toplam 10.000 TL promosyon desteği sağlıyor. Fakat bankanın otomatik ödeme talimatı veren emekliler için de ekstra bir kampanyası var. Emekli maaşını 3 yıllığına taşımanın yanında 5 Adete kadar otomatik ödeme talimatı veren emekliler fatura başına bin TL ve toplamda 5.000 TL Ek promosyon alabiliyor.

TÜRKİYE FİNANS 2024 EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİ

Emekliler için cazip promosyon kampanyalarından biri de Türkiye Finans’tan geliyor. Türkiye Finans, 10.000 TL ve üstü maaş alan emeklilere koşulsuz şartsız ek koşul aramadan tam 15.000 TL'lik promosyon desteği sağlıyor.

emekli-bonus-2.jpg

GARANTİ BBVA 2024 EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİ

Türkiye'de en fazla emekli müşterisi olan bankalardan biri olan Garanti Bankası da emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olan emeklilere yüksek promosyon veriyor. Garanti Bankası'nın net promosyonu 7500 TL ancak kredi kartı ile belli bir harcama sözü veren emekliye de ekstra 1500 TL’de bonus imkanı tanımlanıyor. Böylelikle Garanti Bankası'nın promosyonu 9000 TL'ye kadar yükseliyor.

ZİRAAT VAKIF VE HALKBANK 2024 EMEKLİ PROMOSYONU

3 Kamu Bankası olan Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’ta emeklilere promosyon veren bankalar arasında yer alıyor. Kamu bankaları emekli maaşı alan vatandaşlara 5.000 TL'ye kadar promosyon sağlıyor. Ancak kamu bankalarında da emekliler için başka düşük faizli kredi olmak üzere birçok ayrıcalık bulunuyor.