SSK ve Bağ-Kur Emeklisine Gece Yarısı Müjdesi 1-2-3-4-5 Mart'ta SÜRPRİZ EK İKRAMİYE Açıklandı

Emekliye sürpriz ek ikramiye müjdesi gece yarısı geldi. SSK ve bağ-kur emeklisi 1 2 3 4 5 Mart'ta ödeme olacak. Başvuru şartı var, ödemeler doğrudan IBAN’a yatacak.

SSK ve Bağ-Kur Emeklisine Gece Yarısı Müjdesi 1-2-3-4-5 Mart'ta SÜRPRİZ EK İKRAMİYE Açıklandı

Türkiye'deki emekli vatandaşlar Ocak 2024 itibarıyla gelen yüksek zammın keyfini çıkarırken hemen ardından da bayram ikramiyesi müjdesi verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı öncesi emeklinin IBAN numarasını yatacak olan bayram ikramiyesinin 3.000 TL'ye yükseltildiğini duyurdu. Tüm emekliler, 9 Nisan tarihine kadar bayram ikramiyesi ödemesini alacak. Ancak nisan ayına uzun zamanlar. Bunun öncesinde emekliler için peş peşe mart ayı müjdeleri gelmeye başladı. SSK ve bağ-kur emeklisinin IBAN numarasına Mart ayında ek para yatacak. Yapılacak olan ek ödeme miktarı da netleşti.

Gece yarısı emekliler için açıklama yapıldı. SSK ve bağ-kur emeklisine Mart ayında ek para ödemesi müjdesi verildi. Milyonlarca emekli için yapılan yeni duyuruya göre emekli maaşı alanlara 1 2 3 4 5 Mart tarihlerinde ek ikramiye yatacak. Başvuru şartı ile yapılacak olan ödemeler için detaylar belli oldu. Tam 2 banka 1 Mart itibariyle başlayacak olan fırsatlarını açıkladı. Emekli maaşını 3 yıllığına bu iki bankadan birine Taşıyan emekliler başka bir koşul olmaksızın hemen ödeme alacak. Emekliye yeni ek ödeme kampanyası ve mart ayı promosyon fırsatları haberimizde…

emekli-ek-ikramiye-1.jpg

EMEKLİYE MART AYI SÜRPRİZİ ŞİMDİDEN GELDİ

SSK ve bağ-kur emeklisi için mart ayı sürprizi erken geldi. ING Türkiye ve Türkiye Finans bankaları, Mart ayı başlamadan duyurularını yaptı. İki bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre emekli maaşı alan vatandaşlara ek ikramiye yatacak. Emekliye ek ikramiye 15.000 TL olarak belirlendi.

ING Bank ve Türkiye Finans'ın yeni promosyon kampanyaları tüm emekliler için geçerli olmakla birlikte adeta bir maaş ikramiye gibi hesaplara yatıyor. Hatta en düşük emekli maaşı alanlar için bir maaştan bile fazla ödeme yapılıyor. Her iki bankanın da kampanyasının detayları ortaya çıktı.

TEK ŞARTLA 15.000 TL'YE VARAN ÖDEME YAPILACAK

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşlar ING Bank ve Türkiye Finans tarafından sadece tek bir şartla ödeme yapılacak. İki bankanın kampanyaları şu şekilde oldu:

ING Bank: Emekli maaşını 3 yıllığına taşıyan ve aynı zamanda otomatik ödeme talimatı veren emeklilere 10.000 TL promosyon ve 5000 TL de ek promosyon ile birlikte 15.000 TL Ek ödeme.

Türkiye Finans: Emekli maaşını 3 yıllığına taşıyan tüm emekliler için doğrudan 15.000 TL'lik promosyon.

emekli-ek-ikramiye-2.jpg

10.000 TL ÜSTÜ MAAŞ ALMAK YETİYOR

Bankaların promosyon kampanyaları Mart başında güncelleniyor. ING Bank ve Türk Finans bankaları şimdiden kampanya detaylarını açıkladı. Emekli promosyonu kampanyasından yararlanmak isteyen emekliler, emekli maaşlarını 3 yıllığına taşıyarak destek ödemesi alabiliyor. Başvurular mobil bankacılık ve internet bankacılığından da yapılabiliyor. Bu bankaların mobil uygulamalarını cep telefonunuza yükleyerek yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayabilirsiniz. Ardından buradaki başvuru formunda istenen bilgileri doldurmanız yeterli olacak.