SSK ve Bağ-Kur Emeklisine YENİ HAFTA SONU Müjdesi! Bugün ve Yarın 09.00'da IBAN'dan 8.500 TL Ek Ödeme

SSK ve bağ-kur emeklisine hafta sonu sürprizi geldi. Emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olanlara bugün ve yarın 09.00'da ıban'dan 8.500 TL ek ödeme yatıyor.

SSK ve Bağ-Kur Emeklisine YENİ HAFTA SONU Müjdesi! Bugün ve Yarın 09.00'da IBAN'dan 8.500 TL Ek Ödeme

SSK ve Bağ-Kur Emeklisine YENİ HAFTA SONU Müjdesi! Bugün ve Yarın 09.00'da IBAN'dan 8.500 TL Ek Ödeme!

Emekli maaş alan 17 milyon vatandaşa hafta sonu sürprizi var. SSK ve bağ-kur emeklileri için duyuru son dakika olarak yapıldı. Emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olan milyonlarca vatandaşa özel cumartesi pazar günü ödemesi geldi. Bugün ve yarın emeklinin IBAN numarası aracılığı ile 8.500 TL'lik ek ödeme yatacak. Emekli maaşına ek ödeme emekli tahsis numarasına göre aktarılacak. Üstelik şubeye gitmeden 7/24 online bankacılık hizmetleri aracılığıyla başvuru yaparak ek ödeme alabilirsiniz. ATM'den ek ödeme kampanyasına ilişkin detaylar haberimizde

Emekli maaşına ek ödeme fırsatları hafta sonunda da devam ediyor. SSK ve bağ-kur emeklisi için Cumartesi Pazar Sürprizi geldi. Milyonlarca emeklinin IBAN numarasına bugün ve yarın 09.00'dan itibaren 8.500 TL'den başlayan ek ödeme yatacak. 4A 4B 4c emeklisi fark etmeden tüm emekliler ek ödeme fırsatını değerlendirebilecek. Üstelik Hafta sonu olması da hiç fark etmiyor. Emekliye ek ödeme 7/24 ATM'den alınabiliyor. Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek yeni hafta sonu sürprizimin detayları netleşti. İşte emekliye özel yeni kampanya ve başvuru şartları…

emekli-ek-odeme-1-001.jpg

EMEKLİYE 8.500 TL'DEN BAŞLAYAN EK ÖDEME

Bu hafta sonu yapılan sürpriz kampanya emeklilerin yüzünü güldürecek. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi için Garanti Bankası yeni ödemelerini duyurdu. Garanti Bankası Şubat ayı promosyon kampanyası kapsamında 7/24 emeklinin IBAN numarasına ek ödeme yatırıyor. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre ek ödeme emekli maaşına göre veriliyor.

Ancak 2024 yılı itibariyle emeklinin taban maaşının 10.000 TL'ye yükselmesi ek ödeme planlarını da değiştirdi. Buna göre Garanti Bankası'na emekli maaşını taşıyan ve 3 yıllığına buradan almayı taahhüt eden emeklilere en az 7.500 TL'lik promosyon desteği sağlanıyor. Ayrıca ek olarak Garanti Bankası 1000 TL'de bonus hediyesi ile birlikte emekliye ek ödeme miktarını 8.500 TL'ye yükseltiyor.

YENİ MÜŞTERİ OLAN EMEKLİYE 20.000 TL FAİZSİZ NAKİT AVANS

Garanti Bankası'nın emekliye ek sürprizleri de var. Son dönemlerde yeni müşterilerine yönelik faizsiz nakit avans kampanyaları yapan Garanti Bankası, hemen müşteri olanlara 20.000 TL'ye Varan nakit avans fırsatı sunuyor. Garanti Bankası'nın faizsiz nakit avans kampanyasında geri ödeme 6 ay vadeli oluyor. Emekliler Böylelikle bütçelerini sarsmadan acil nakit ihtiyaçlarını karşılama ve daha rahat koşullarda geri ödeme yapma fırsatı buluyor.

emekli-ek-odeme-2-001.jpg

HAFTA SONU EK ÖDEME SÜRPRİZİNİ KAÇIRMAYIN

Emekli maaşını hemen sizde Garanti Bankası'na taşıyarak hafta sonu ek ödeme sürprizini kaçırmayın nokta emekli maaşını taşımak için şubeye gitmeye gerek yok. Garanti Bankası'nın mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetleri aracılığıyla online 7/24 başvuru yapabilirsiniz. Tek tıkla yapacağınız başvurular anında sonuçlanıyor ve Garanti Bankası 8500 TL'ye varan ek ödemeyi hemen IBAN numaranıza yüklüyor. Hafta sonu sürprizini yakalamak için elinize çabuk tutun.