Survivor Yunus Emre ve Aleyna arasında ne var? Nagihan bombayı patlattı

Survivor Yunus Emre ve Aleyna arasında neler oluyor? Ada konseyinde Nagihan bombayı patlattı.

Survivor Yunus Emre ve Aleyna arasında ne var? Nagihan bombayı patlattı

Tv8'de yayınlanan Survivor All Star yarışmasında gün geçmiyor ki yeni bir olay yaşanmasın. Survivor All Star 2024 102. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Acun Ilıcalı acil durum Konseyi yapıyor. Konseyin sebebi ise Yunus Emre ve aleyna konusu. Peki Survivor Yunus Emre ve aleyna arasında neler oluyor?

Tv8'de yayınlanan Survivor All Star 2024 yarışmasında her geçen gün yeni olaylar ekrana damga vurmaya devam ediyor. Survivor'da son veda eden isim Yasin olmuştu. Ancak yeni bölümün fragmanında Acun Ilıcalı önemli bir acil durum Konseyi yapıyor. Acil durum konseyinin sebebi ise Yunus Emre ve aleyna arasında yaşananlar. Peki Survivor Yunus Emre ve aleyna arasında neler oluyor?

YUNUS EMRE VE ALEYNA ARASINDA NELER OLUYOR?

Survivor All Star 2024 102. Bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın acil durum Konseyi düzenlemesi dikkat çekti. Konseyin başında Aleyna, Nefise ve Nagihan'ın kendisine geldiğini söyleyen Acun Ilıcalı sözü Yunus Emre'ye bırakıyor. Yunus Emre ise "İspiyon sezonu başlamıştır" başlamıştır diyerek yeni bir Tartışmanın fitilini ateşliyor.

Aleyna, Yunus Emre ve Nagihan arasında dönen olaylar izleyiciler tarafından da merak konusu oldu. Yeni bölüm fragmanında söz alan Aleyna ise Yunus Emre ile ilgili olarak, "Emre'nin siniri çok farklı bir noktada. Kendi ailesine, kız kardeşine, eşine nasıl davranıyor bilmiyorum ama..." diyor. Yunus Emre ise bu soruya “çıkınca öğrenirsin” yanıtını veriyor.

NAGİHAN KONSEYDE BOMBAYI PATLATTI

Yeni bölüm fragmanına damga vuran ise Nagihan'ın sözleri oldu. Bir süredir Yunus Emre ve Aleyna arasında aşk olduğu iddiaları sosyal medyada dolaşıyordu. Yeni bölümde yaşanan sorunun Yunus Emre ve Aleyna arasında olduğu belli olurken Nagehan ise fragmanda "Şimdi hiç bilinmeyenleri burada konuşmak zorundayım çünkü bir tarafta Yunus Emre var bir tarafta da Aleyna var. Ben Yunus Emre'yi koruyayım derken bu kızla düşman olmak zorunda kaldım. İtişmelerin, kakışmaların asıl sebebi evliliğinin sorun yaşamaması adına" ifadelerini kullanıyor.

Survivor Allstar'ın yeni bölümü Büyük bir merakla bekleniyor.