Teoman'dan EYT İle İlgili Garip Açıklamalar

Ünlü şarkıcı Teoman yaptığı her hareketi ile magazin gündeminde yer alan isimler arasındadır.

Teoman'dan EYT İle İlgili Garip Açıklamalar

Teoman’ın önceki bir açıklaması ile ilgili kendisine birçok yorumun yapıldığını ifade eden başarılı isim bu yorumlarda oldukça güldüğünü de ekledi. EYT yani Emeklilikte Yaşa Takılanlar grubunda kendisinin de yer aldığını ifade eden Teoman birçok kişinin kendisine EYT’li Teoman demesine çok güldüğünü belirtti. Cihangir’de görüntülenen Teoman birçok soruya samimi yanıtlar vererek magazin muhabirlerini de güldürdü.

Şarkıları ve müzik tarzıyla kendine has bir hayran kitlesi bulunan şarkıcı Teoman’ın EYT yasası çıkınca yaptığı bir konuşma adeta peşini bırakmıyor. Kendisinin de EYT’li olduğunu dile getiren aslında gerçekten emekli olduğu bilinen Teoman’a birçok kişi EYT’li Teoman olarak hitap ediyor. Bu hitap şekline çok güldüğünü de ekleyen Teoman’ın eğlenceli tavırları ve vurdumduymaz halleri yıllardan beri değişmiyor.

Yeni Albüm Çıkardı

Başarılı şarkıcı Teoman bir cover albüm çıkardığını da habercilere anlattı. Yedi şarkılık bir cover albümü piyasaya çıkardığını belirten Teoman’ın yaz sonunda bir albüm hedefinin olduğu da öğrenildi. Şimdilerde yaz tatili yapmak için kenara çekildiğini ifade eden Teoman bol bol dinlenme hedefinde olduğu da aktarıldı. Arkadaşlarla da tatil planı yaptığını anlatan başarılı şarkıcı bütün yazı tatil yaparak geçirmeyi düşünüyor.

Aşık Bir Adam cover’ını piyasaya çıkaran Teoman’ın bu albümde gitar çalarak şarkıları okuduğu öğrenildi. Yaz tatilinde ara ara konser verebileceğinin sinyalini de veren başarılı şarkıcının kızı ile de tatil planı olduğu öğrenildi. Çeşitli konularda samimi açıklamalarına devam eden şarkıcı kendisini Serdar Ortaç ile bir tuttu. İki ünlü ismin aynı yaş aralığında olduğu ve Teoman’ın buna karşı da esprili bir şekilde Serdar Ortaç ile aynı şeyleri konuşuyoruz yaştan dolayı ifadelerine de yer verdi.

EYT’li Teoman Hoşuna Gitti

Başarılı sanatçı Teoman EYT’li olanlarla ilgili bir espride bulunmuş ve kendisinin de EYT kapsamına dahil olduğu yönünde açıklamaları magazin gündeminde yer almıştı. Daha sonradan şarkıcı tarafından yapılan açıklamada ise kendisinin zaten emeklilik hakkını elde ettiğini ama insanların kendisine karşı EYT’li Teoman demeleri gibi farklı yorumlarda bulunmalarına karşı kayıtsız kalamadığını da ekledi.