THY'den müthiş kampanya! Yurt dışı uçak biletleri 1 dolar ve 1 Euro

Türk Hava Yolları'ndan müthiş bir kampanya geldi. THY’nin yeni kampanyası kapsamında yurt dışı uçak biletleri 1 Dolar ve 1 Euro'dan satışa çıktı.

THY'den müthiş kampanya! Yurt dışı uçak biletleri 1 dolar ve 1 Euro

Türk Hava Yolları bir son dakika açıklamasını yaparak yan kuruluşu olan Ajet üzerinden kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında Türkiye'den yurt dışına yapılan uçuşlarda bilet fiyatları sadece 1 dolar ve 1 Euro'dan satışa çıktı.

TÜRK HAVA YOLLARI'NIN YENİ KAMPANYASININ DETAYLARI

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamaya göre yan kuruluş Ajet üzerinden yapılan kampanya kapsamında Türkiye'den yurt dışına yapılacak uçuşlar için bilet fiyatları sadece bir dolar oldu. Kampanyada aynı zamanda bilet fiyatlarına vergiler de dahil edilecek. Yine aynı şekilde yurt dışından Türkiye'ye yapılacak uçuşlarda da bilet fiyatları sadece 1 euro ve vergiler olarak belirlendi.

Seyahat tutkunlarına sevindiren yeni kampanya 22-24 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli nokta satın alınacak biletler ise 31 Mart 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek.

Kampanyada yurt dışına yapılan uçuşlar için bilet fiyatı $1 olarak belirlenirken Kuzey Kıbrıs kampanyanın dışında tutuldu. Ayrıca kampanyaya 50.000 koltuk kontenjanı konuldu. Kampanya doğrudan Türkiye'den yurtdışına ve doğrudan yurt dışından Türkiye'ye yapılan uçuşları kapsayacak.