TKDF Garipoğlu ailesini uyardı

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Münevver Karabulut cinayetini işleyen ve hala korkusuzca ailece konuya dair korkunç paylaşımlar yapan Garipoğlu’nun ailesini uyardı.

TKDF Garipoğlu ailesini uyardı

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (TKDF) Garipoğlu ailesini uyardı.

TKDF açıklamasında "Münevver Karabulut cinayeti, katil Cem Garipoğlu’nun ailesinin de suça ortaklığıyla gerçekleştirilmiş kolektif bir kadın cinayetidir. Bu uyarımız, Garipoğlu ailesinin maddi gücüne dayanarak ailenin bu cinayetin parçası olduğunu unutturmaya çalışanlara, kamu vicdanını zedeleyecek paylaşımları neticesi gelen eleştirilere kulak tıkayanlara ve Münevver Karabulut’un hatırasına saygısızca saldıran bizzat Garipoğlu ailesine” denildi.

Cem Garipoğlu ailesinin her sene korkunç paylaşımları devam ederken bu sene artık kamuoyu ayağa kalktı. Geçtiğimiz sene yılbaşında Münevver'in canice katledildiği koltukta gülerek poz vererek pes dedirten aile bu sene de sosyal medyadan kesik baş cinayetini hatırlatan paylaşımlar yaptı.

TKDF bu olaylardan sonra yazılı bir açıklama yaptı ve "Neyin ne olduğunu sizden çok daha iyi biliyoruz." dedi.

Garipoğlu ailesinin akıl sır ermez pişkinliği, ünlülerin ve siyasetçilerin bu aile ile verdikleri boy boy pozlar artık pes dedirtti. Türkiye'yi ayağa kaldıran cinayette canin babasını savunan avukat Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı dahi yaptığı ülkede son 2 gündür yine bu ailenin inanılmaz korkunçluğu artık sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

TKDF açıklamasında "Neyin ne olduğunu sizden çok daha iyi biliyoruz. Münevver Karabulut cinayeti, katil Cem Garipoğlu’nun ailesinin de suça ortaklığıyla gerçekleştirilmiş kolektif bir kadın cinayetidir. Bu vahşi cinayet, yaşı fark etmeksizin her kadın için ağır bir travmadır. Garipoğlu ailesinin günümüzde de süregelen sorumsuz tavrı, toplumsal adalet ve kamu vicdanı ekseninde asla kabul edilebilir değildir ve suçun şahsiliği ilkesi dahilinde tartışılamaz. Bu uyarımız bizzat Garipoğlu ailesine. Buradan uyarıyoruz; bu konuyla ilgili paylaşımların kamu vicdanını gözeterek yapılması şarttır. Bu uyarımız, Garipoğlu ailesinin maddi gücüne dayanarak ailenin bu cinayetin parçası olduğunu unutturmaya çalışanlara, kamu vicdanını zedeleyecek paylaşımları neticesi gelen eleştirilere kulak tıkayanlara ve Münevver Karabulut’un hatırasına saygısızca saldıran bizzat Garipoğlu ailesine." ifadeleri kullanıldı.