TSK personeline TikTok yasaklandı! Meclis’te kabul edildi artık yasak

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeline TikTok kullanımını yasaklayan Kanun Teklifi Meclis’te kabul edildi. Kabul edilen teklifle birlikte TikTok yasağı uygulamasıyla ilgili detaylar merak edilmeye başlandı.

TSK personeline TikTok yasaklandı! Meclis’te kabul edildi artık yasak

TSK personeline TikTok kullanımının yasaklanması ile ilgili teklif, TBMM Milli Savunma Komisyonu’nda kabul edildi. Kısa sürede hem gündemde hem de sosyal medyada geniş yer bulan yeni kararla ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Teklifle birlikte TiKTok kullanan TSK personeline yasak geldi. TSK personeli artık TikTok kullanamayacak. Uzun süredir gündemde olan bu konuyla ilgili görev yerinde cep telefonu kullanımının ciddi oranda güvenlik sorunu yarattığına dikkat çekilmişti.

TSK PERSONELİNE TİKTOK KULLANIMI ARTIK YASAK OLACAK

Bir süredir gündemde olan ve tartışılan TSK personelini TikTok kullanması konusu sosyal medyanın da gündeminde yer alıyordu. Tartışma yaratan bu konuyla ilgili görev yerinde cep telefonu kullanımının ciddi oranda güvenlik sorunu yarattığı belirtiliyordu. TSK personeline yeni düzenlemeler için harekete geçildi. TSK Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile Türk Silahlı Kuvvetleri personeline yönelik çeşitli düzenlemeler hayata geçecek. Bu doğrultuda TSK personelinin TikTok kullanımına ilişkin önemli bir karar da alındı.

tsk-personeline-tiktok-yasaklandi-mecliste-kabul-edildi-artik-yasak.jpg

TBMM MİLLİ SAVUNMA KOMİSYONUNDA ONAYLANDI

TSK personelinin TikTok kullanmasını n yasaklanmasını da içeren teklif, TBMM Milli Savunma Komisyonu’nda onaylandı. Kabul edilen bu teklifle birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeline TikTok kullanımı yasaklanıyor. Kısa sürede gündem olan ve sosyal medyada da konuşulmaya başlanan bu yeni karar çok yerinde bulundu.