Türk Yıldızları’na ait eğitim uçağı şantiyeye düştü: 1 askeri personel şehit oldu

Konya’da düşen Türk Yıldızları’na ait eğitim uçağı için çok sayıda kurtarma ekibi bölgeye sevk edildi. Pilotun uçak düşmeden paraşütle uçaktan atlamayı başardığı aktarılmıştı. Konya Valisi Vahdettin Özkan’dan açıklama geldi.

Türk Yıldızları’na ait eğitim uçağı şantiyeye düştü: 1 askeri personel şehit oldu

Konya’dan son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. Konya’da düşen askeri eğitim uçağıyla ilgili tüm detaylar aktarılıyor. Pilotun uçak düşmeden paraşütle uçaktan atladığı ve tedbir amacıyla hastaneye sevk edildiği öğrenilmişti. Bölgeden aktarılan son dakika bilgisinde uçağın üs bölgesi içindeki şantiyeye düştüğü ve iş makinesi operatörü askeri personelin şehit olduğu açıklandı. Acı haberi Konya Valisi Vahdettin Özkan duyurdu.

ASKERİ EĞİTİM UÇAĞI ŞANTİYEYE DÜŞTÜ

Türk Yıldızlarına ait olan F-5 tipi askeri eğitim uçağı Konya 3. Ana Jet Üssü’ne iniş yapacağı sırada düştü. Kazanın ihbarı sonrası bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. Uçak düşmeden paraşütle uçaktan atlamayı başaran pilot ise tedbir amacıyla hastaneye sevk edildiği öğrenildi. Askeri eğitim uçağının üs bölgesi içindeki şantiyeye düştüğü bilgisi paylaşıldı.

turk-yildizlarina-ait-egitim-ucagi-santiyeye-dustu-1-askeri-personel-sehit-oldu.jpg

turk-yildizlarina-ait-egitim-ucagi-santiyeye-dustu-1-askeri-personel-sehit-oldu-001.jpg

1 ASKERİ PERSONEL ŞEHİT OLDU

Konya Valisi Vahdettin Özkan’dan Konya’da düşen askeri eğitim uçağı ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Vali Özkan, uçağın üs bölgesi içindeki şantiyeye düştüğünü ve o bölgede çalışan iş makinesi operatörü askeri personelin şehit olduğunu duyurdu.