Yaprak Dökümü’nün ünlü oyuncusu gözaltına alındı! Ücretsiz tatil yalanıyla büyük vurgun

Bir döneme damgasını vuran ve unutulmaz yapımlar arasında olan Yaprak Dökümü’nün oyuncu kadrosunda yer alan Yusuf Atala, gözaltına alındı. ‘Ücretsiz tatil kazandınız’ yalanıyla 50 milyon liralık vurgunda yaşanan yeni gelişme gündem oldu.

Yaprak Dökümü’nün ünlü oyuncusu gözaltına alındı! Ücretsiz tatil yalanıyla büyük vurgun

‘Bedava tatil kazandınız’ diyerek çok sayıda kişiyi dolandıran ve 50 milyon liralık vurgun yapan şebeke çökertildi. 2 yıldır yürütülmekte olan gizli soruşturma kapsamında Yalova merkezli Aydın, Adana, Kütahya ve İstanbul illerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonlarda 29 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında bir dönemin efsane dizisi Yaprak Dökümü’nde ‘Ahmet’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Yusuf Atala’nın da olduğu ortaya çıktı.

29 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yalova merkezli gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 29 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların Adliyeye sevk edildiği öğrenilirken gözaltına alınanlar arasında Yaprak Dökümü dizisinde rol alan Yusuf Atala’nın da olduğu ortaya çıktı. Yüzlerce kişiden gelen şikayetler üzerine harekete geçen Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı, 2 yıldır gizli soruşturma yürüttü.

yaprak-dokumunun-unlu-oyuncusu-gozaltina-alindi-ucretsiz-tatil-yalaniyla-buyuk-vurgun.jpg

‘BEDANA TATİL KAZANDINIZ’ DİYEREK VURGUN YAPMIŞLAR

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde olayla ilgili 2 yıldır gizli soruşturma yürüttü. Başlatılan soruşturma kapsamında şüphelilerin telefon, internet ve SMS gibi yollarla ‘Bedava tatil kazandınız’ diyerek Termal ilçesinde bir otelde mağdurları ağırladıkları ortaya çıktı. Kendilerine belirtilen ücretsiz tatil için gittikleri otelde toplantılara zorunlu olarak katılan mağdurlara devre mülk hissesi satıldığı tespit edildi. Satışların gerçekleştirildiği salonda sahte alıcı ailelerin yerleştirildiği ve mağdurlara da satış için psikolojik baskı yapıldığı iddia edildi. Mağdurların hukuki yoldan kendilerine sıkıntı yaratmaması için de 21 farklı şirket kurulduğu öne sürülen zanlıların hisse satışı yapan firmanın dosyalarını başka bir firmaya devrettiği ve bu devir sayesinde de zanlıların kendilerine ulaşmasının engellendiği ortaya çıktı. Şüpheliler arasında olan ünlü sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Ahmet Atala da adliyeye sevk edildiği sırada objektiflere yansıdı.

yaprak-dokumunun-unlu-oyuncusu-gozaltina-alindi-ucretsiz-tatil-yalaniyla-buyuk-vurgun-001.jpg