Yengesini abisinin evinde başka bir adamla yarı çıplak halde yakaladı! Aldatma görüntülerini ifşaladı

Türkiye’de kaydedildiği belirtilen görüntüler sosyal medyanın gündeminde. Yengesini abisinin evinde başka bir adamla yarı çıplak halde yakalayan kişi, o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Sosyal medyaya düşen bu görüntüler tartışma yarattı.

Yengesini abisinin evinde başka bir adamla yarı çıplak halde yakaladı! Aldatma görüntülerini ifşaladı

Yengesini abisinin evinde başka bir adamla yarı çıplak halde yakalayan şahsın cep telefonu kamerasına kaydettiği görüntüler sosyal medyaya düştü. Aldatma görüntülerini ifşalayan kişi, yengesinden şüphelendiği için eve kimin girip çıktığını takip etmeye başladıktan sonra gerçeği gün yüzüne çıkarmış. Sosyal medyada tartışma yaratan aldatma görüntüleri ile ilgili detaylar ortaya çıkarken görüntüler tartışılmaya devam ediliyor.

YENGESİNDEN ŞÜPHELENMİŞ

Türkiye’de kaydedildiği belirtilen görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu. Konuyla ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ederken edinilen bilgiye göre bahse konu çift, evliliklerinin kötüye gitmesi sebebiyle boşanma kararı alıyor. Erkek tarafı ise kadından şüphelendiği için eve kimin girip çıktığını takip etmeye başlıyor. Boşanma süreci devam ederken memleketine dönüş hazırlığı yapan kadın, sevgilisini eve çağırıyor. Kayınbirader ise bunu haber alıyor ve apar topar abisinin evine geliyor. Burada yengesini başka bir adamla yarı çıplak halde yakalıyor.

yengesini-abisinin-evinde-baska-bir-adamla-yari-ciplak-halde-basti-aldatma-goruntulerini-ifsaladi.jpg

CEP TELEFONU KAREMASINA KAYDETTİ

Abisinin evinde yengesini başka bir adamla yakalayan kayınbiraderin daha önce de yengesinden şüphelendiği ve bu durumdan abisine bahsettiği iddia edildi. Abisinin kendisine inanmadığı belirtilen kayınbirader, o gün eve gittiğinde gördüklerini cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı.

yengesini-abisinin-evinde-baska-bir-adamla-yari-ciplak-halde-basti-aldatma-goruntulerini-ifsaladi-002.jpg