Yer: Ankara! Seyir halindeki araçta kız arkadaşını vurdu ardından intihar etti

Ankara’da meydana gelen olayda seyir halindeki bir aracın içinde kız arkadaşını vuran bir şahsın aynı silahla kendi başına ateş ederek yaşamına son verdiği öğrenildi. Hareket halinde olan araç ise başka bir araca çarparak durdu.

Yer: Ankara! Seyir halindeki araçta kız arkadaşını vurdu ardından intihar etti

Mamak ilçesinde meydana geldiği aktarılan olayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Seyir halinde olan bir araçta tartıştığı kız arkadaşı H.Ç.’yi tabancayla vurarak yaralayan Kenan Çördük isimli şahsın olayın hemen ardından aynı silahla kendi başına ateş ederek hayatına son verdiği öğrenildi. Seyir halindeki aracın başka bir araca çarparak durabildiği öğrenilirken olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

TARTIŞTIĞI KIZ ARKADAŞINI VURUP İNTİHAR ETTİ

Olay, Ankara’nın Mamak ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, seyir halinde olan otomobilde kız arkadaşı ile tartışma yaşayan Kenan Çördük, kız arkadaşı H.Ç.’yi silahla boynundan vurarak ağır yaraladı. Çördük’ün olayın ardından aynı silahı başına dayayarak yaşamına son verdiği öğrenildi.

yer-ankara-seyir-halindeki-aracta-kiz-arkadasini-vurdu-ardindan-intihar-etti.jpg

AĞIR YARALANDI

Dün gece saat 23.00’te meydana gelen olayda Kenan Çördük’ün silahından çıkan kurşunla ağır yaralanan H.Ç.’nin durumunun ağır olduğu belirtildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde kız arkadaşını yaraladıktan sonra aynı silahla intihar eden Kenan Çördük’ün olay yerine hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan H.Ç. ise Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.