Yıldırım Demirören'ün oğlu Emre Cemal Demirören Türkiye'nin konuştuğu kazada var mı?

Son dakika Türkiye'nin konuştuğu Oğuz Murat Acı'nın vefat ettiği kazayla ilgili gece yarısında sürpriz bilgiler açıklandı. Yıldırım Demirören'in oğlu Emre Cemal Demirören o kazada var mıydı?

Yıldırım Demirören'ün oğlu Emre Cemal Demirören Türkiye'nin konuştuğu kazada var mı?

Türkiye gündemine damga vuran Oğuz Murat Acı'nın vefat ettiği kazada kimler vardı? Kazada Yıldırım Demirören'ün oğlu Emre Cemal Demirören var mıydı?

Kazadaki gizemli çocuk kim?

Türkiye'yi yasa boğan kazada ilginç bir detay ortaya çıktı. Oğuz Murat Acı'nın hayatını kaybettiği kazada iki araçta toplam 10 çocuğun olduğu belirlendi. Yurt dışına kaçan T.C. haricinde 8 kişinin de ifadesi alındığı ortaya çıktı. Ancak araçta adı geçmeyen 1 kişinin ünlü medya patronun oğlu olduğu iddia edilmişti.

Acı'ın avukatlarının yaptığı suç duyurusunda, olay yerinde adı geçmeyen 10. şüphelinin de kimliğinin tespit edilmesi talep edilmişti. Tüm Türkiye'nin merak ettiği o kişi HTS kayıtlarıyla ortaya çıkacak ancak sosyal medyada sürpriz bir açıklama geldi.

Sosyal medyada chekirge ismiyle paylaşım yapan bir hesap "O gizemli çocuk, Yıldırım Demirören'in 17 yaşındaki oğlu ve kayıtlara girmedi" açıklaması yaptı.

feya.png

Avukat Feyza Altun'da X adresinden "Yıldırım Demirören'ün oğlu Eylem Tok'un oğluyla aynı kazada mıymış?" sorusunu sordu.

Konuyla ilgili henüz Yıldırım Demirören cephesinden açıklama gelmedi.

Yıldırım Demirören'in 17 yaşındaki oğlunun ismi Emre Cemal Demirören olduğu öğrenildi.