Zam sonrası OKKALI İNDİRİM müjdesi! Motorin fiyatları düşüyor

Son dakika haberi geldi. Motorin fiyatlarına peş peşe zam sonrası indirim müjdesi verildi. Motorin fiyatları düşüyor ne kadar indirim geleceği belli oldu.

Zam sonrası OKKALI İNDİRİM müjdesi! Motorin fiyatları düşüyor

Türkiye'deki akaryakıt fiyatları brent petrol fiyatları ve dolar kurundaki dalgalanmaya göre değişiklik gösteriyor. Motorin fiyatlarına Geçtiğimiz günlerde peş peşe zam yapılmış fiyatlar yükselmişti. 23 Mart 2024 itibarıyla ise indirim müjdesi geldi. Motorine indirim haberi verildi tarih belli oldu. Peki motorine kadar indirim gelecek? Motorine ne zaman indirim gelecek?

Akaryakıt fiyatları son dakika gelişmesi araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyordu. Benzin ve motorin fiyatları son günlerde peş peşe zam haberleri ile gündemdeydi. Ancak dün Merkez Bankası tarafından alınan faiz kararı sonrası hem döviz kurunda hem de brent petrolde düşüş başladı. Bu defa araç sahiplerine güzel haber geldi. Akaryakıt fiyatlarına indirim yolda nokta motorinin litre fiyatına uygulanacak indirim belli oldu.

MOTORİNE 1 TL'LİK İNDİRİM BEKLENİYOR

Akaryakıt fiyatlarına son günlerde peş peşe yapılan zamların ardından bu defa indirim müjdesi geldi. 23 Mart gece yarısı itibariyle motorinin litre fiyatına 1 liralık indirim bekleniyor. Benzin ve LPG fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik olmayacak.

Son olarak benzinin litre fiyatına 1 lira 34 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 1 lira 11 kuruş artış yapılmıştı.

22 MART 2024 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Motorine gelecek indirim öncesi 22 mart güncel akaryakıt fiyatları ise şöyle oldu:

İstanbul'da motorin litre fiyatı 42.98 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 43.44 satılıyor.