Zeynep Bastık oy sırasında beklemek istemeyince bakın ne yaptı

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Yerel Seçimler için oyunu kullanmak üzere saat 13.30 sıralarında oyunu kullanacağı okula geldi. İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde oyunu kullanan Bastık, oy sırasında beklemek istemeyince sırada asistanı bekledi.

Zeynep Bastık oy sırasında beklemek istemeyince bakın ne yaptı

Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar (bugün) Yerel Seçimler kapsamında oylarını vermek üzere sandık başına geçti. Doğu illerinde 07.00-16.00, batı illerinde ise 08.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilen oy verme işlemi sona erdi ve sandıklar açılmaya başlandı. Ünlü isimler de oy vermek üzere sandık başına geçti. Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, seçim gününe damga vuran isimlerden biri oldu. Oyunu kullanacağı okula gelen Bastık, oy sırasının çok kalabalık olduğunu görünce sırada asistanını bekletti.

OY SIRASINDA ASİSTANI BEKLEDİ

Ünlü isimler de Yerel Seçimler için oylarını kullanmak üzere sandık başına geçti. Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık da oyunu İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde kullandı. Oy kullanacağı okula gelen ünlü ismin oy sırasının kalabalık olması sebebiyle sırada asistanını beklettiği ve kısa süreliğine okuldan ayrıldığı öğrenildi. Oy sırası kendisine gelince tekrar okula gelen Bastık, oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

zeynep-bastik-oy-sirasinda-beklemek-istemeyince-bakin-ne-yapti.jpg

‘MİDEM KÖTÜ’

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Zeynep Bastık, ‘Oyumu kullandım gidiyorum. Oyumu kullanmamak gibi bir şey olamayacağına göre her şey yolunda. Geldim ve oyumu kullandım. Adapte olamadım çünkü uçaktan indim, midem kötü, kalabalık. Sıramı bekledim oyumu kullandım gidiyorum. Bodrum’daydım. Güzel bir programa konuk oldum ama söylemem sürpriz. Yeni, harika bir program geliyor. Oranın konuğuydum onun için gittim. Tabii teknede falan bir sarsıldım yani. Kedime gelmeye çalışıyorum.’ dedi.