Eticarette Fark Atmanın Yolları

E-ticaret kategorisindeki hızlı gelişmeler, ticaretin internete kaymasında önemli rol oynamıştır. Bütün firmalar için olmazsa olmaz hale gelen e-ticaret sitesi, kalite ve kullanışlılık bakımından kaliteli olması, ziyaretçiler için büyük kolaylık sağlamaktadır.

Eticarette Fark Atmanın Yolları

 Ziyaretçisayısının artırılması, pazarlama kategorisinin genişlemesinde çok önemli roloynamaktadır. Arama motoru optimizasyonu bu kategoride oldukça önemlidir.

Online Dünyada Rakiplerinize Fark Atın

Site trafiğinde önemli rol oynayan sosyalmedya çalışmaları birinci derecede önemlidir. Instagram ve facebook sosyalpaylaşım siteleri, bu kategoride en çok tercih edilen adreslerdir.

 

SEO (Arama motoru optimizasyonu) çalışmaları,Google arama kategorisinde üst sıralara çıkmanızda önemli rol oynayacaktır.Özgün makale ve özgün içerik çalışmalarıyla sitenizin sıralaması yükselebilir.Yapılan e-ticaret seo kapsamlarına mutlaka gözatın. 

 

Eticaret Seo çalışmalarıyla ziyaretçisayısında belirgin bir artış olacaktır. Pazarlama ve reklam kategorisindekietkili çalışmalar, ziyaretçi alışverişini artıracaktır.

 

Sosyal medyaya olan ilgi her geçen günartmaktadır. Bu artış, ticaret dünyasını da etkilemiştir. Alışveriş dünyasınınkalabalık caddesi olan sosyal medya kategorisinde üye sayısını artırmak,sitenizin ziyaretçi sayısını artıracaktır. 800 milyon Instagram kullanıcısının25 milyona yakın kısmı Türkiye’dedir. Facebook kategorisinde canlı yayınçalışmaları haftalık yapılmalıdır. Doğal fotoğraf ve yazı paylaşımı daönemlidir.

 

E-ticaret sitesine yönlendirme kategorisinde,bu çalışmalar başarı sağlayacaktır. Rekabet kuralları çerçevesinde, diğerfirmaların müşterileriyle iletişime geçmelisiniz. İletişimde yazı ve konuşmakategorisinde, en iyi dili seçmelisiniz. Post paylamışı da oldukça etkili birkonudur. Bu kategoride paylaşım yapan firmalar var. Bu firmalarla iletişimegeçerek etkili paylaşım işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Facebook ve Instagram Farklı Kullanın

Telefon ve internet hizmetlerinin pratik halegelmesiyle birlikte hemen hemen herkeste android telefon bulunmaktadır.Facebook ve Instagram en büyük sosyal paylaşım siteleri olarak bilinmektedir.Video ve resim yayınlama işlemlerinde, en güzel dil seçeneği ile hareketetmeniz, sizin için oldukça başarılı sonuçlar verecektir. Ayrıca Facebookreklamlarını da atlamamak gerekir

 

Basılı İlanlar Yerine Sosyal Medya Çok Daha Etkilidir

Bu gün elinize broşürü alıp sokakta dağıtmanızsadece çevrenizde etkili olacaktır. Dünya genelinde reklam için Instagram veFacebook bulunmaz nimettir. Türkiye’nin bütün illerinde etkili reklam olanağısağlamak için bu gün en iyi tercih sosyal medya seçenekleridir. Reklamda ilkamaç satış yapmak değildir. Sürekli verilen reklamlar zamanla dönüşümgerçekleştirecektir. Öncelikle sesinizi duyurmanız gerekir. Web sayfanızıziyaret eden ziyaretçilerinize geri dönüşüm yapın. Onlara yeni kampanyaseçenekleri sunun.

 

En çok satan ürün koleksiyonu yapan Corouselreklam seçenekleri, ürün kampanya kategorisinde sizin için kolaylıksağlayacaktır. Görsel çalışmalara önem vererek etkiyi kolaylıklaartırabilirsiniz. Eticaret seoçalışmaları da bu kategoride oldukça önemlidir. Orjinal metin ve içerik ilearama motorunda sıralamanızın yükselmesi, ziyaretçi sayısının artmasında,dolayısıyla dönüşün artmasında etkilidir.

Dönüşümlerini Ölçün ve Düzenli Arttırın

Google AdWords reklam seçenekleriyle sitenizinpopülerliğini artırabilirsiniz. İlk sayfanın sağında ve en üst kısmında yeralan reklam bölümleriyle, kısa zamanda ses getirebilirsiniz. E-mail pazarlamakategorisinde düzenli olarak gmail reklamlarına deneyebilirsiniz.. Etkileyicimetinlerle müşterinin ilgisini çekecek e-mail çalışmaları yapabilirsiniz.Sitenizin tema, yazılım, arayüz ve anlaşılırlık gibi kategorilerde kaliteliolması gerekir. Ziyaretçiyi uğraştırmayacak pratik çözümler sunulmalıdır.

 

Ücretsiz analiz için satışarttıran SEO uzmanlarından bilgi alabilirsiniz.