Referanslı çalışanlar, Güvenli hizmet anlayışı ile Size Çözüm Üretmek İçin Buradayız

Sektörün çocuk bakıcısı, öğretmen ve temizlik elemanı gibi farklı pozisyon ve kriterlerdeki ihtiyaçlarını bir çatı altında müşterilerine sunan Atlantik İK, deneyimli çalışan profili ve profesyonel yönetim kadrosu ile Ankara ofisinde müşterilerine üstün kalitede hizmet vermeye başladı.

Referanslı çalışanlar, Güvenli hizmet anlayışı ile Size Çözüm Üretmek İçin Buradayız

Sektörünçocuk bakıcısı, öğretmen ve temizlik elemanı gibi farklı pozisyon vekriterlerdeki ihtiyaçlarını bir çatı altında müşterilerine sunan Atlantik İK,deneyimli çalışan profili ve profesyonel yönetim kadrosu ile Ankaraofisinde  müşterilerine üstün kalitedehizmet vermeye başladı. 


Günümüzde gerek gündelik gerekse kalıcı hizmetverecek, firmaların olduğu kadar birey ve ailelerin de ihtiyaç duyduğu çocukbakıcısı, temizlikçi, aşçı sekreter ve şoför gibi çalışanları bulmak zorolabiliyor. İnsan kaynakları firmaları arasında tecrübesi ve referansları ileönemli bir yere sahip Atlantik İK gibi firmalar ise bu pozisyonlarda çalışacakbireylerin bulunmasında kişi ve kuruluşlara yardımcı oluyor, çalışan ihtiyacısorununu çözüme kavuşturuyor.


Seçkin,güvenilir, referanslı

Bünyesinde istihdam ettiği tüm çalışanları çokaşamalı mülakatlardan ve kurum içi testlerden geçiren Atlantik İK, kişi vekuruluşların beklenti ve kaygılarını çok iyi anlıyor, iş ortağına yönlendirdiğiher bireyin aranılan pozisyona uygun nitelik, beceri ve karaktere sahipolduğunun garantisini sunuyor. Bugüne kadar iş, cemiyet, medya alanında birçok tanınmış ismim ile çalışan AtlantikİK, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetini esas alan hizmet anlayışı, seçkinçalışan portföyü ile sürekliliği olan işlere imza atmayı başardı. Hemen hermüşterisi ile çalışma devamlılığını sağlayan ve Ankara’nın en geniş çocukbakıcısı arşivine sahip olan Atlantik İK, aynı zamanda tüm Türkiye’ye hizmetverebilen bir kurumsal yapıya sahip.


Sorumluişveren algısı

Atlantik İK, müşterilerinin olduğu kadar çalışanmemnuniyetini de ön planda tutuyor. Bugüne kadar bünyesindeki çalışanlaraverimli ve istekli çalışmalarını sağlayacak iş ortamı sağlayan ve emeklerininmaddi karşılığını eksiksiz kendilerine sunan Atlantik İK, benzer pozisyonlardaçalışmak isteyen bireylerin ilk tercihi konumunda olmaya devam ediyor. Müşteriportföyünün çeşitliliği ve iş hacminin büyüklüğü ile çalışanlarıyla sürekliliğiolan iş deneyimleri gerçekleştiren Atlantik İK, aynı zamanda Çalışma ve SosyalGüvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu 11-11-2019 tarih ve 3519007 NO’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi’ne sahip olma özelliğiile de güvenilir bir iş kurumu algısı yaratarak öne çıkmayı başarıyor.


Atlantik İK’ya ulaşmak için www.atlantikik.com internet sitesinden başvuru yapabilirsiniz.Dilerseniz +90 538 095 95 95 noluhattan arayarak ya da [email protected] adresine e-posta göndererek uzman desteği alabilirsiniz.