İstanbul düğün salonu fiyatları: Erken rezervasyon indirimi

Yeni evlenecek çiftlere İstanbul'daki Düğün salonu fiyatlarıyla ilgili iyi bir haberimiz var. Düğün tarihini önceden yapan ve düğün salonuyla gidip anlaşanlar için Erken Rezervasyon indirimi altında yüzde 30'a çıkan indirimler yapılıyor.

İstanbul düğün salonu fiyatları: Erken rezervasyon indirimi

Oteller için duymaya alıştığımız Erken Rezervasyon indirimi furyası düğün salonları içinde başladı. İstanbul'da ölü sezonda olan düğün salonu sahipleri erken rezervasyon kampanyaları başlatarak piyasayı canlandırmaya çalışıyor. Bunu fırsat bilen çiftler 10 ay önceden gidip düğün salonu sahibiyle anlaşarak Erken Rezervasyon İndirimi'nden faydalanıyor. 

 

İstanbul'da düğün salonu fiyatlarını araştıran Yeşim Toprak, hafta içi bir gün için düğün salonu fiyatlarının 8 bin lira civarından başladığını haftasonu düğünlerinin de neredeyse 2 katına bir fiyat olan 15 bin lira civarında seyrettiğini tespit etti. Ekim ayında düğünü olan ve bir düğün salonuna gelerek önceden anlaşma yapan ve parasını taksitle ödemeyi taahhüt eden bir çift 8 bin liralık düğün salonunu 6 bin liraya tutma fırsatı yakalıyor. 


İnternettende bir araştırma yapan muhabirimiz, düğün salonlarının erken rezervasyon indirimi şeklinde indirimler yaptığını tespit etti ve yüzden 15'ten başlayan indirimlerin yüzde 30'a kadar çıktığı anlamına geliyor. Yüzde 30'luk bir indirim demek 15 bin TL olan haftasonu bir günü 10 bin liraya kapatmak anlamına geliyor ki, bu düğün yapan ve bir çok harcaması olan gelin ve damat için hatrı sayılır bir rakam.


Editör: Yeşim Toprak