Koçtaş'ta şahane cuma indirimleri var!

Efsane Cuma indirimleri tam gaz devam ediyor. İndirim kervanına Koçtaş'ta katıldı ve belli ürünlerde indirim yapacağını açıkladı. İşte Koçtaş'ta indirim yapılacak ürünler ve kampanyanın ne zaman sürdüğüyle ilgili diğer detaylar...

Koçtaş'ta şahane cuma indirimleri var!
Koçtaş, 2019 yılının son günlerinde müşterilerine ‘Şahane Cuma’ kampanyasıyla inanılmaz indirimler sunuyor. 1 Aralık’a kadar devam edecek olan ‘Şahane Cuma’ indirimlerinden yararlanmak isteyen Koçtaş Kart sahipleri, Koçtaş mağazalarını ve koctas.com.tr’yi ziyaret edebilir.

Koçtaş, ‘Şahane Cuma’da inanılmaz indirimlerle 2020 yılını yaşam alanlarında yeniliklerle karşılamak isteyen müşterilerinin yüzlerini güldürüyor. Koçtaş, banyo, mobilya, aydınlatma, ısıtma ve halı gibi seçeneklerin yanı sıra, mutfağın vazgeçilmezleri arasında bulunan küçük ev aletleri, tadilat işlerini kolaylaştıran el aletleri gibi yüzlerce çeşit ürünü kapsayan ‘Şahane Cuma’ indirim kampanyasını başlatıyor.

Avantajlar dünyasının kapılarını açan Koçtaş Kart ayrıcalığıyla 1 Aralık’a kadar geçerli olacak inanılmaz indirimler 27 Kasım’dan itibaren başlıyor.

‘Şahane Cuma’ indirimleri kapsamında; Beko El Blender Seti 309,90 TL yerine 199,90 TL’lik, Fidel 3’lü avize 149,90 TL yerine 89,99 TL’lik, Asya Country 6 Kapaklı 2 Çekmeceli Aynalı Gardırop 2299 TL yerine 1299 TL’lik kaçırılmayacak fiyatlarla Koçtaş’taki yerini alıyor. Ayrıca Erbauer darbeli matkap 319,90 TL yerine 199,90 TL’lik fiyatıyla yaşam alanlarına kendi dokunuşlarıyla değişiklik katmak isteyenleri bekliyor.