Peşinatsız Ev Almak Bir Hayal Değil!

Ev sahibi olmak hemen herkesin hayallerini süsler. Yeşilçam filmlerinde bile başroldeki oyuncuların hayalleri “Pembe panjurlu bir ev” değil midir...

Peşinatsız Ev Almak Bir Hayal Değil!
                      Peşinatsız Ev Almak Bir Hayal Değil!
                      Ev sahibi olmak hemenherkesin hayallerini süsler. Yeşilçam filmlerinde bile başroldeki oyuncularınhayalleri “Pembe panjurlu bir ev” değil midir...  Bir ev sahibi olmanın elbette ki, birdenfazla yolu vardır. Elbette en güzeli seçenek peşin para verip ev almaktır,ancak pek çoğumuzun öyle bir imkanı bulunmadığı da bir gerçek. Bu nedenle deinsanlar genellikle bir miktar peşinat biriktirip, kalanını banka kredisiçekerek ev sahibi olmayı planlamaktadırlar. Peki ya elde avuçta peşinat yoksave bankadan faizli kredi çekmek de istenmiyorsa nasıl ev almalı, ne yapmalı?Çözüm: Eminevim'in kredisiz, faizsiz, peşinatsız ev almasistemi!
                      Faizsiz, Peşinatsız Ev Almak Mümkün Mü?
                      Ev alacak kişileri en çokdüşündüren sorunlar arasında faiz ödemeleri gelir. Özellikle son dönemdeoldukça yükselen faizlerin ardından yapılacak geri ödemeler ev almak isteyenkişilerin, kararlarını tekrar gözden geçirmeye itmektedir. Kira öder gibi,faizsiz ev sahibi olmak isteyenler içinse en önemli alternatif Eminevim'dir.Eminevim, 28 yıllık tecrübeyesahip bir firmadır. Geliştirmiş oldukları sistem, finans teknolojileri alanındaörnek olarak gösterilebilir. Bu sisteme göre, hayalinizdeki eve sahip olmakiçin, sizinle aynı hedefteki insanlarla bir araya gelerek para biriktirmenizsağlanır. Havuzda biriken para ile her ay bir kişi ev alabilir. Bu benzersizsistem sayesinde yıllardır yüzlerce kişi hayalindeki eve zorlanmadan kavuşmayıbaşardı. Sizin de faizsiz, peşinatsız ev alma hayaliniz varsa, gelin Eminevimsistemine yakından göz atalım... 
                      Peşinatsız Ev Almanın Yolları Nelerdir?
                      Eminevim'in"Elbirliği Sistemi"nde peşinatsız ev almanın yolunu açan birden fazlafarklı ödeme sistemi vardır. Bu sistemlerden ilki, çekilişli sistemdir. Busisteme birikiminiz varsa peşinat ödeyerek de girebilirsiniz, havuzda toplananpeşinat miktarı taksitlerin boyutunu belirleyecektir. Peşinat vermeyenlerverenlere kıyasla daha yüksek taksitler öder ve bir süre daha geç evlerinekavuşurlar, ancak çok az bir birikimle bir ev sahibi olmanın en akla yatkın vekolay yolu olarak bu sistemdir. Peşinatsız ev almayı mümkün kılan çekilişlisistemde, evler sahiplerini çekiliş yoluyla bulmaktadırlar, noter huzurundayapılan çekilişlerle düşündüğünüzden çok daha erken evinize kavuşabilirsiniz.Taksitleri artırma, azaltma veya zor zamanlarda dondurma imkanınız da bulunur.
                      Vade ortası sistem adıverilen bir diğer sistemde de peşinat ödemeden, belirlediğiniz konut için aylıktaksitler ödeyerek sisteme dahil olabilirsiniz. Bu sistemin farkı, çekilişolmamasıdır. Eğer siz evinizi 120 taksitte alacaksanız, yarıyı geçtiğiniz ayolan 61. ayda sisteme yatırmış olduğunuz paranızı alabilir ve evinizekavuşursunuz.
                      Sabit Yardımlı Sistem, adıverilen sistemde ise yine peşinatsız ev almak isteyen için ideal bir sistemdir.Peşinat vermeden sisteme katılmak mümkündür. Bu sistemde evini erken alanlarbiraz daha yüksek, geç alanlar biraz daha düşük taksit öder, böylece henüzevine kavuşamamış olanların kira yükleri azaltılır. Düşük taksitli peşinatsızev alma sisteminde ise, kira yardımlaşması gibi bir uygulama yoktur. Bu nedenlede taksitler çok daha düşük olacak şekilde belirlenir. 40 ile 200 kişi arasındadeğişen sayıda insan bu sistemle ev sahibi olmak için bir araya gelirler.Peşinat ödeyerek de girilebilecek bir sistem olsa dahi peşinat verme şartıaranmaz. Yine taksit artırma, azaltma ya da dondurma seçeneklerine sahipolduğunuz bir alternatiftir.
                      Eminevim'in enyeni  peşinatsız ev alma sistemi iseDeğer Artışlı Sistem olarak adlandırılan ve kur hareketi, faiz artışı gibietkilerden katılımcıları korumayı amaçlayan sistemdir. Bu sisteme de peşinatvererek ya da vermeden girmek mümkündür. Sistemde ilk ev sahibi olan ilesistemde en son evine kavuşan kişinin alacakları ödemeler farklı olacaktır, böyleliklebireylerin, piyasalardaki değişmelere ve enflasyona karşı korunmasısağlanmaktadır.
                      Uygun fiyatlarla vefaiz yükü altına girmeden hayalinizdeki eve ulaşmak için siz de Eminevimofislerine uğrayabilir, Eminevim'in faizsiz ev almaseçeneklerini değerlendirebilirsiniz.