Aleyna Tilki'ye reklam teklifleri yağıyor

Son günlerin yıldızı parlayan şarkıcılarından Aleyna Tilki'ye bir çok markadan reklam teklifleri yağıyor. Aleyna Tilki'ye bir gazlı içecek firması ve bir jean firmasından teklif geldiği belirtiliyor.

Aleyna Tilki'ye reklam teklifleri yağıyor

Aleyna Tilki'nin yıldızı parladıkça parlıyor. Ünlü şarkıcıya son günlerde reklam tekliflerinin bir hayli arttığı belirtiliyor. Özellikle bir gazlı içecek firması ve jean markasından gelen tekliflere Aleyna Tilki'nin sıcak baktığı belirtiliyor. 


16 yaşında olmasına rağmen gece kulüplerinde sahneye çıkmasıyla karakolluk olan Aleyna Tilki bu haberlerle gündeme gelmişti geçtğimiz günlerde..Sosyal medyada fırtına gibi esen Aleyna Tilki'nin magazin dünyasındaki hızlı yükselişi sürüyor. 



 

Sosyal Medya'da Cevapsız Çınlama isimli şarkısı Youtube'de 210 milyondan fazla izlenen Aleyna Tilki tık rekoru kırarken, şarkıcıya bir Telekominikasyon firmasından bir de Jean markasından reklam teklifi aldığı belirtiliyor. 



 

Aleyna Tilki'ye bu reklam tekliflerinin yanısıra bir gazlı içecek firmasından da sponsorluk teklifi geldiği belirtiliyor. Genç şarkıcının tekliflere olumlu baktığı ve önümüzdeki günlerde anlaşmaların imzalanabileceği belirtiliyor.