Aşk ve Mavi son bölümde Emrah öldü mü? Ali uçurumdan düştü..

Aşk ve Mavi'nin son bölümü nefes kesti. Ali rolünü gerçekleştiren Emrah, Mavi'den istediği cevabı alamayınca arabasını uçuruma sürdü ve intihar etti. Yeni bölümde Ali ölecek mi sorusu merakla bekleniyor.

Aşk ve Mavi son bölümde Emrah öldü mü?  Ali uçurumdan düştü..

Aşk ve Mavi'nin son bölümünde 3 kişi ölümle yüzyüze geldi. İlyas'ın annesi Cemal'ın oğlunu öldüresiye dövmesine dayanamayarak fenalaştı ve yerde yığılıp kaldı. Ölüp ölmediği bir sonraki bölümde belli olacak.

 

Refika Hanım odadaki çekyatta hareketsiz bir şekilde kafası yan düşmüş haldeydi ve Birgül onu o halde buldu. Refika Hanım'a ne olduğu bilinmiyor. Birgül'ün çığlık atmasına rağmen Refika Hanım uyanmadı. Refika öldü mü bir sonraki bölümde belli olacak. 

 

Ve dizinin son bölümünün final sahnesi.. İstanbul'a otobüsle gitme kararı alan Ali,otobüsün yanına yanaşıp Mavi'yi ikna etmeye çalışır. "Ben abine bişe yapmadım.Bana inanıyor musun Mavi?" sözüne cevap alamayan Ali arabasını uçuruma sürer ve Mavi'ye son sözleri "Hoşçakal Mavi..Seni ben çok sevdim." olur şeklindedir. Ve Ali arabasıyla yüksek bir uçurumdan aşağı uçar. Ali uçurumdan düşerken gözlerinden yaşlar akar ve fon müziğinde Bu aşk böyle bitemez parçası çaldı Emrah'ın sesinden..


İŞTE AŞK VE MAVİ'NİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI


ALİ KIRMIZI GÜL TÜRKÜSÜNÜ SÖYLEDİ MAVİ'YE

 

Aşk ve Mavi'nin yeni bölümü merakla bekleniyor.