Dizide düşman gerçekte yanak yanağa

ATV'de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi'nin iki karakteri Yeniköy'de yanak yanağa yakalandılar. Aşk yaşadıkları herhallerinden belli olan çift dizide düşman iki karakteri oynuyorlar. Gerçekte yanak yanağa görüntülen çift objektifleri görünce hayli şaşırdılar.

Dizide düşman gerçekte yanak yanağa

ATV’de Salı günleri yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde iki düşmanı canlandıran oyuncular Sevcan Yaşar ve Bilgehan Birincioğlu Yeniköy’de yanak yanağa görüntülendiler.


Romantik şekilde objektiflere yakalanan çift kameraların kendilerini çektiğini fark edince her şey için çok geç olduğunu anladılar. Dizi de Bilgehan Birincioğlu Sevcan Yaşar’ı öldürmek için tuzakları kurmuştu.


Birbirlerine öpücüğü boğan çift, objektif seslerini duyunca durumu fark ettileri. Bir süre panikleyen çiftten Sevcan Yaşar’ın, “Eyvah çektiler.” Dediği duyuldu. Ardından da sevgili Bilgehan Birincioğlu’nun “Olan oldu sakin ol” diyerek Yaşar’ı sakinleştirmeye çalıştığı görüldü.



Dizide Enver Gülmez olarak bilinen Birincioğlu, iki bölüm önce düşman olduğu Çakırbeyli ailesi tarafından öldürülerek dizideki rolü sonlandırılmıştı.


Dizinin bu haftaki bölümünde ise sevilen karakterlerden olan Özer karakteri diziye veda etmişti. Özer karakterini Hakan Karahan canlandırıyordu. Dizide Deniz Çakır,Oktay Kaynarca,Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu gibi ünlü isimler oynuyor.