Ahmet Davutoğlu: İlk seçimde iktidara geleceğiz

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Herhangi bir erken seçimde Türkiye'deki siyasi tablo değişecek ve biz iktidara geleceğiz” dedi.

Ahmet Davutoğlu: İlk seçimde iktidara geleceğiz

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, düzenlediği basın toplantısında erken seçim iddialarına yönelik konuştu.

"BİZ İKTİDARA GELECEĞİZ"

Mevcut AK Parti hükümetinin 2022'yi göremeyeceğini savunan Davutoğlu, "Herhangi bir erken seçimde Türkiye'deki siyasi tablo değişecek ve biz iktidara geleceğiz. Biz, Gelecek Partisi olarak geleceğiz. Kimseyi kimseyle tehdit etmesinler." dedi.

Davutoğlu, "1 Kasım seçimlerini kazandığım gece söylediğim sözü tekrar söylüyorum. Bize oy versin vermesin herkes bu ülkenin aziz vatandaşıdır ve herkese hizmet ederiz." diye konuştu.

"TÜRKİYE'NİN BUNDAN SONRA GÖRECEĞİ TEK MÜJDE VAR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün akşam katıldığı TRT'deki canlı yayını da gündemine alan Davutoğlu, "Bir müjde bitmeden başka bir müjde. Şimdi de Zonguldak'tan müjde açıklaması yapacakmış. Türkiye'nin bundan sonra göreceği tek müjde var. Bu iktidar gider ve temiz siyaseti savunan Gelecek Partisi kadroları gelir. Güney'den başlayarak girdiğimiz ilk seçimde bu müjdeyi yaşatacağız. Bizden çekiniyorlar, çekinecekler." ifadelerini kullandı.