Ali Babacan'ın Karar Gazetesi'ne verdiği röportaj çok konuşulacak

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Ali Babacan ilk röportajını Karar Gazetesi'ne verdi. Merak edilenleri cevaplayan Ali Babacan yeni partinin tüzel kişiliğinin ne zaman kurulacağından nasıl bir yol izleyeceklerine dair bir çok soruyu Yıldıray Oğur ve Ahmet Taşgetiren'e anlattı. İşte Ali Babacan'ın Karar Gazetesi^ne verdiği röportajın detayları..

Ali Babacan'ın Karar Gazetesi'ne verdiği röportaj çok konuşulacak

Ankara Kulisleri'ni hareketlendiren Ali Babacan'ın yeni parti kuracağı haberleri sonrası beklenen ilk röportajı bugün Karar Gazetesi yayınladı. Bir hayli zamandır sessizliğini koruyan Ali Babacan'ın kafasındaki düşüncelerin ne olduğuna dair ipuçları barındıran röportajda merak edilen bir çok sorunun cevabı da var. 

Neden bu kadar sessiz kalındığından nasıl bir ekip kurulacağına, partinin tüzel kişiliğinin ne zaman açıklanacağından ekipte kimler olacağına kadar bir çok soruyu Ali Babacan cevapladı. 

Ahmet Taşgetiren ve Yıldıray Oğur'a; yeni parti, ekonomi, Suriye meselesi ve birçok konuda merak edilenleri söyleyen Ali Babacan, parti için de tarih verdi.

"KALİTEDEN TAVİZ VERMEK İSTEMİYORUZ"

"Peki ne zaman gelecek günü? Cevabı en merak edilen soru bu." sorusuna Babacan şu cevabı verdi;

"Öncelikle ekibin, gerçekten gönlümüze uygun bir ekip olması lazım. Çok sayıda insanla görüşüyoruz, değerlendiriyoruz. Bu biraz vakit alacak. Ama vakit derken de çok ucu açık bir süreçten bahsetmiyoruz. Bu geniş ekiple politika çerçevelerini çalışacağız. Tabii öyle çok detaylı projeler, spesifik binlerce sayfalık program detaylarından burada bahsetmiyoruz. Ama bu ekibin ortak vizyonunu kurgulayacağız.


Bunları dikkate aldığımızda gönlümüzden geçen, takvimler 2020’yi göstermeden tüzel kişiliği kurmak. Kalite çok önemli burada. Ne insan kaynağından ne de yapılacak işin kalitesinden asla taviz vermek istemiyoruz. Takvim konusunu yaklaşık olarak bir takvim olarak ifade etmekte fayda var."

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...