Cumhurbaşkanı Erdoğan gülme videosuyla ilgili ne yorum yaptı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 36 şehit verilmesinin ardından Ak Partili milletvekilleriyle yaptığı bir toplantıda gülme anı ile ilgili sosyal medyada paylaşılan videolar ve eleştirilerle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu bir şeytani kampanya" dediği ortaya çıktı. Ak Parti MYK'da gündeme gelen gülme videosu ile ilgili dün Meral Akşaner'de "36 evladımızı toprağa verdik sen hâlâ eğleniyor musun sayın Erdoğan?" eleştirinde bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gülme videosuyla ilgili ne yorum yaptı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ak Parti eski milletvekilleriyle yaptığı buluşmada Trump'la olan diyaloğunu anlatırken güldüğü bir anın videosu sosyal medyada çokça paylaşılıyor. Bu videoyla ilgili eleştiri yağmuruna tutulan Erdoğan'ın videosu, AK Parti MYK'da da gündem oldu. 

Hürriyet'ten Erdinç ÇELİKKAN'ın haberine göre; 2 saat süren MYK'da gündeme gelen videoyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Orada bir İroni'nin olduğunu ve bu ironik görüşmeyi ortaya koymak için söylenen bir söz." dediği belirtiliyor. Sosyal medyada yürütülen kampanyaya da sinirlenen Erdoğan'ın "Bu şeytani bir kampanya" yorumunda bulunulduğu ifade ediliyor. 

"Değerlerimizinden uzak bir yaklaşımla hayretler içinde karşılıyorum." diyen Erdoğan söz konusu konuşmasında Trump'un Putin'in Suriye'de ne işi var diye sorduğunu kendisinin de Kamışlı'da petrol var dediğini, Trump'un da Kamışlı'da petrol mü var diye sorduğunu, Erdoğan'ın da Deyrizor'daki kadar değil (burada gülüyor) diyerek cevap verdiğini söylemişti. 


ERDOĞAN'IN YAPTIĞI İRONİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin eleştirdiği konuşmasında, "Trum diyor ki 'Burada Putin'in ne isteği var?' Ben de 'Kamışlı'da bir petrol olayı var bunların' dedim. 'Orada petrol var mı' dedi. 'Orada petrol var' dedim. 'Ama Deyrezor kadar yok' dedim.""ifadelerini kullanmıştı.