Galatasaray Medipol Başakşehir'e boyun eğdi

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Galatasaray deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-0'lık skorla mağlup olarak elendi. Medipol Başakşehir ise çeyrek finale çıktı.

Galatasaray Medipol Başakşehir'e boyun eğdi
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Başakşehir'e 2-1 yenilerek elendi. Medipol Başakşehir çeyrek finale çıktı.

Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada medipol Başakşehir'e turu getiren golleri 15. ve 27. dakikalarda Mustafa Pektemek kaydetti. Galatasaray'ın tek golü 90+2. dakikada Eren Derdiyok'tan geldi.

Medipol Başakşehir bu skorla Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale çıktı. Başakşehir'in rakibi Salı günü yapılacak kura çekimi ile belli olacak.

2-0 kaybeden Galatasaray ise Ziraat Türkiye Kupası'na havlu attı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı boyunca sarı kırmızılı taraftarlar Jan Olde Riekerink ve Galatasaray Yönetimi'ni istifaya davet etti.
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, ligde son oynanan Akhisar Belediyespor maçının kadrosunda 3 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Sarı-kırmızılı teknik adam, Fernando Muslera, Hakan Balta ve Josue'nin yerine, Cenk Gönen, Ahmet Çalık ve Nigel de Jong'u görevlendirdi.

Galatasaray'da Muslera ve Hakan Balta maç kadrosunda yer almazken, Josue ise yedek soyundu.

Müsabaka öncesi ısınma bölümünde Medipol Başakşehir'de Emre Belözoğlu, Galatasaray'da ise Ahmet Çalık kısa süreli sakatlık yaşadı.

 Isınma esnasında sağ ayak bileğinde ağrı hisseden Emre, ayakkabısını çıkarıp sağlık heyetini çağırırken, yapılan müdahalenin ardından çalışmasını sürdürdü.

Ahmet Çalık ise yine ısınma sırasında meydana gelen ağrısı nedeniyle çalışmayı bırakarak soyunma odasına gitti.

Yapılan kontrollerinin ardından tekrar sahaya dönen sarı-kırmızılı oyuncu, kaldığı yerden devam etti.