Galatasaray Yöneticisi Cengiz Özyalçın'a taraftar tepkisi

Galatasaray Kayserispor'a yenilmesi sonrası taraftarın sinirleri gerildi. Maç sonrası mikrofonların karşısına geçen Cengiz Özyalçın'a bir taraftar "Takımın başına bir beden öğretmenini getirdiniz. Evinden çıkınca Galatasaray'ın alt yapısını çalıştırmaya gidiyorum diye çıktı. Geldi Takımın Teknik Direktörü oldu." diyerek sert tepki gösterdi. İşte maç sonrası yaşananlar..

Galatasaray Yöneticisi Cengiz Özyalçın'a taraftar tepkisi

Cengiz Özyalçın kameralara konuştuğu esnasında arkasındaki taraftarlar "Yönetim İstifa" diyerek arkasında tezahüratta bulunduar. Sarı kırmızılı taraftarlar skora tepki göstererek,teknik direktörün ve yönetimin istifasını istediler. 

 

Maç sonrası mikrofonların karşısına geçen Cengiz Özyalçın'a bir taraftar "Takımın başına bir beden öğretmenini getirdiniz. Evinden çıkınca Galatasaray'ın alt yapısını çalıştırmaya gidiyorum diye çıktı. Geldi Takımın Teknik Direktörü oldu." diyerek sert tepki gösterdi.

 

Galatasaray taraftarları Türk Telekom Arena'da Kayserispor maçının 2. yarısında çileden çıktı ve yönetimi, teknik direktör Jan Olde Riekerink'i istifaya çağırdılar.

 

"Formayı çıkarın çıplak oynayın" diye tezahüraatta bulunan Galatasaray taraftarları skora isyan etti. Zaman zaman alkışlı protestoda da bulunan taraftarlar,bu protestolarını uzun süre sürdürdüler. 

 

Sabri Sarıoğlu'da protestoların hedefindeydi. Sabri 2. yarıda oyundan çıkarken ıslıklandı. Galatasaray'ın cılız kalan hücum girişimlerinin ardından taraftar çileden çıktı. 


 Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın konuşma yaparken, sarı-kırmızılı taraftarlar ‘Beyaz mendil’ sallayarak protesto etti. 


Galatasaray, Süper Lig’in 20. haftasında evinde oynadığı Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu. Maç için yönetimi ve Teknik Direktör Jan Olde Riekerink’i protesto eden sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın’ın basın mensuplarına açıklamalarda bulunduğu anda da protestolarına devam etti. Özyalçın’ın konuşmaları devam ederken, yönetimi istifaya davet eden taraftarlar, ‘Beyaz mendil’ salladı. Taraftarla kısa süreli bir diyalog yaşayan Özyalçın daha sonra açıklamalarına devam etti.


Özyalçın protesto için, “Bu taraftarın psikolojik durumudur. Ruh halidir” şeklinde konuştu.