Mehmet Ekici Fenerbahçe'ye Mi Transfer Oluyor?

Trabzonspor'un başarılı oyuncularından birisi olan Mehmet Ekici ile ilgili önemli gelişmeler yaşanılıyor. Yıldız oyuncu Mehmet Ekici transferi spor gündeminde merak konusu oldu. Mehmet Ekici hangi takıma transfer olacak?

Mehmet Ekici Fenerbahçe'ye Mi Transfer Oluyor?
Türkiye'nin en iyi kulüplerinden birisi olan Fenerbahçe Mehmet Ekici'yi renklerine bağlayacak mı? Yıldız oyuncu Mehmet Ekici, fenerbahçe kulübü ile 1 hafta önce anlaştığı iddia ediliyor. Yıldız oyuncunun babası Hacı Ekici, Fenerbahçe ile mutabakata vardığı denildiği iddia ediliyor. Süper yıldız oyuncunun Fenerbahçe de forma giymek istediği tüm yakın dostları ve takım arkadaşlarına söylediği öğrenildi.

Trabzonspor kulübü,Mehmet Ekici transferinde Beşiktaşa daha yakın olduğu öğrenildi.

Yıldız oyuncu i 1990 yılında dünyaya gelen Milli futbolcumuz Mehmet Ekici, Almanya Münih doğumludur. 5 yaşında SpVgg Unterhaching takımın’ın alt yapısında forma giymeye başlamış 2007 yılında ise Bayern Münih U-19 takımında yer almıştır. Daha sonra Nürnberg ve Werder Bremen formalarını giymiştir. Mehmet Ekici aslen Yozgat Boğazlıyan ilçesine bağlı Çalapverdi köyü nüfusuna kayıtlıdır. 2015 sezonu itibariyle Trabzonspor’da forma giymeye devam etmektedir. Almanya U Milli Takım katagorilerinin tamamında forma giyen Mehmet Ekici toplam 12 kez Türkiye A Milli Takım formasını giymiştir.