1001 gece dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı

9 ay önce sete çıkan 1001 Gece dizisinin Türkiye çekimlerine start verildi. Belçim Bilgin, Cemal Hünal, Gizem Karaca ve Levent Özdilek de dizinin kadrosuna katılım sağladı.

1001 gece dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı

Diriliş Ertuğrul, Yunus Emre, Hacı Bayram Veli ve Bir fetih Öyküsü Kızılelma'nın yapımcısı olarak ün kazanan Tekden film'in kurucusu Kemal Tekden'in yeni projesi 1001 Gece dizisinin çekimleri 9 ay önce sete çıkmıştı. Türkiye çekimlerinin başlandığı dizinin kadrosuna 4 başarılı oyuncu dahil oldu.

1001-gece-dizisinin-oyuncu-kadrosu-netlesmeye-basladi.jpg

9 AYDIR ÇEKİMLERİ DEVAM EDİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, dizide Dubai'den ve İran'dan oyuncular rol almaktadır. Türkiye çekimlerine geçtiğimiz perşembe günü başlanan dizinin kadrosuna Belçim Bilgin, Cemal Hünal, Gizem Karaca ve Levent Özdilek katılım sağladı. Dizide rol alacak olan oyuncularımızın karakterleri de netlik kazanmış oldu. Dizide Cemal Hünal "Ferit", Belçim Bilgin "Gülay", Gizem karaca "Simay", Levent Özdilek de "Hakan" karakterlerine hayat verecekler. Yaklaşık 9 aydır çekimleri devam eden dev bütçeli projenin Türkiye çekimlerinin yaklaşık 3,5 ay süreceği düşünülüyor. Çekimleri 2024'ün sonuna kadar devam edecek olan dizi 30 bölümden oluşacak.

1001-gece-dizisinin-oyuncu-kadrosu-netlesmeye-basladi-001.jpg

CEMAL HÜNAL HAKKINDA

Cemal Hünal, 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul Maçka Teşvikiye’de hayata gözlerini açmıştır. Çocukluğu Maçka’da, dedesinin yaptığı ve kendi adını verdiği bir apartmanda geçmiştir, Cemal Hünal Apartmanı’nda. Kerem adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Babası eki sanayicilerden Atilla Hünal’dır. Annesinin adı Vicki Hünal’dır.

1001-gece-dizisinin-oyuncu-kadrosu-netlesmeye-basladi-002.jpg