15 Mayıs TV dizileri bu akşam yeni bölümleriyle ekrana gelecekler

TV başında vakit geçirmeyi sevenler hafta içi ve hafta sonu yayınlanan dizi ve programları yakından takip ediyor. Dizi severlerin günlük olarak takip ettiği gündemlerden biri de dizilerin haftalık yeni bölümleri oluyor.

15 Mayıs TV dizileri bu akşam yeni bölümleriyle ekrana gelecekler

Her hafta yepyeni bölümleriyle ekrana gelen dizi ve programların yeni bölümleri hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Dizi ve yarışma programı severler takip ettikleri dizi ve programların yeni bölümlerini araştırıyor. Dizi ve programlar zaman zaman özel durumlarda yeni bölümlerini erteleyebiliyor. Dizi severlerin gözü bu akşama çevrildi. Çarşamba akşamı ekrana gelen yapımların yeni bölümleri ile ilgili araştırmalar devam ediyor. 15 Mayıs TV dizileri araştırılırken ATV, NOW TV, Star TV, Show TV, TV8, Kanal D, Kanal 7 ve TRT 1 ekranlarında bu akşam yayınlanacak yapımlar merak ediliyor. İşte 15 Mayıs 2024 Çarşamba akşamı ekrana gelecek yapımlar…

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMÜYLE EKRANDA OLACAK

ATV ekranlarının sevilen ve uzun yıllardır ekran macerasına devam eden dizisi Kuruluş Osman, bu akşam yepyeni bölümüyle izleyicisinin karşısında olacak. Her bölümü merakla takip edilen sevilen dizinin bu haftaki bölümü de heyecan ve merakla bekleniyor. Kuruluş Osman hayranları bu akşam yine heyecanla ekran başındaki yerini alacak. Kuruluş Osman dizisi yeni bölümüyle saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak.

15-mayis-tv-dizileri-bu-aksam-yeni-bolumleriyle-ekrana-gelecekler.jpg

SANDIK KOKUSU SAAT 20.00’DE SHOW TV’DE

Show TV’nin yeni dizisi Sandık Kokusu da Çarşamba akşamlarının fenomen yapımı haline geldi. Sevilen dizinin bu akşamki yeni bölümü de merakla araştırılıyor. Sandık Kokusu dizisi de bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümü saat 20.00’de başlayacak.

KANAL D’DE TAŞ KAĞIT MAKAS EKRANDA OLACAK

Kanal D ekranlarında ise bu akşam Taş Kağıt Makas dizisi yepyeni bölümüyle ekrana gelecek. Sezonun yeni yapımları arasında olan ve kısa sürede büyük ilgi gören Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu odlukça dikkat çekiyor. Sevilen dizi Taş Kağıt Makas 15 Mayıs 2024 Çarşamba (bu akşam) saat 20.00’de Kanal D’de.

15-mayis-tv-dizileri-bu-aksam-yeni-bolumleriyle-ekrana-gelecekler-001.jpg

STAR TV’DE YERLİ FİLM GECESİ

Ekranların en çok izlenen kanallarından biri olan Star TV’de bu akşam yerli film gecesi var. Yerli film Hababam Sınıfı bu akşam saat 20.00’de Star TV ekranlarında olacak. Hababam Sınıfı’nın hemen ardından saat 22.002de sevilen dizi Yalı çapkını tekrar bölümüyle ekrana gelecek.

TV8’DE SURVIVOR ALL STAR RÜZGARI

Yayınlanan dizi ve programlarıyla adından bahsettiren TV8’de bu akşam yine Survivor All Star rüzgarı esecek. Fenomen yarışma programı Survivor All Star’da bu akşam dokunulmazlık heyecanı devam edecek. Sevilen yarışmanın yeni bölümü saat 20.00’de TV8 ekranlarında olacak.

15-mayis-tv-dizileri-bu-aksam-yeni-bolumleriyle-ekrana-gelecekler-002.jpg

TRT 1’DE KARA AĞAÇ DESTANI YAYINLANACAK

TRT 1’de 15 Mayıs 2024 Çarşamba akşamı saat 20.002de Kara Ağaç Destanı ekranda olacak. Saat 23.15’te ise yabancı sinema Hachiko Bir Köpeğin Hikayesi ekrana gelecek. Kanal 7’de ise saat 19.00’de sevilen dizi Esaret yeni bölümüyle ekranda olacak. Saat 21.20’de ise Rüzgarlı Tepe dizisi yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. NOW TV’de bu akşam Şahane Hayatım gecesi. Yyaınlandığı ilk bölümden bu yana ilgiyle izlenen Şahane Hayatım dizisi 15 Mayıs 2024 Çarşamba (bu akşam9 yeni bölümüyle ekrana gelecek. Saat 00.15’te ise Hudutsuz Sevda dizisi tekrar bölümüyle ekranda yer alacak.