+18 siteden çıplak fotoğraflarını yayınlayan Wanda Nara gündeme bomba gibi düştü

Verdiği cüretkar pozlarla adından sık sık söz ettiren Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde +18 içerik sitesi ile anlaşma sağladı.

+18 siteden çıplak fotoğraflarını yayınlayan Wanda Nara gündeme bomba gibi düştü

Geçtiğimiz gün sitedeki hesabını aktif eden Nara, çırılçıplak verdiği pozunu kapak fotoğrafı yaptı. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, kariyerinin yanı sıra eşi Wanda Nara ile sık sık gündem olmaya devam ediyor. Daha önce birlikte reklam filminde ve klipte oynayan çiftten Wanda Nara, +18 yayınlar yapan bir siteyle anlaşma sağladı. Nara'nın hesabına eklediği fotoğraflar ise gündemde adeta bomba etkisi yarattı.

18-siteden-ciplak-fotograflarini-yayinlayan-wanda-nara-gundeme-bomba-gibi-dustu.jpg

ÇIRILÇIPLAK HALİ ŞAŞIRTTI

Wanda Nara, daha önce yaptığı bir açıklamada+18 içeriklerin yer aldığı Divasplay ile çalışacağını dile getirmişti. Üzerindeki firmanın adının yazılı olduğu bir tişörtle objektiflere poz veren Nara, geçtiğimiz gün platformda hesap açtı. Profil fotoğrafına yüzünün görüldüğü bir kare koyan Wanda Nara, kapak fotoğrafına da tamamen çıplak olduğu bir pozunu paylaştı.

18-siteden-ciplak-fotograflarini-yayinlayan-wanda-nara-gundeme-bomba-gibi-dustu-001.jpg

WANDA NARA KİMDİR?

Wanda Nara, 9 Aralık 1986 tarihinde Arjantin'de hayata gözlerini açmıştır. Arjantinli bir aktris, model, şovmen ve futbol menajeridir. 2008 yılında futbolcu Maxi Lopez ile evlenen Wanda Nara, 2013 yılında Lopez'in takım arkadaşı Mauro Icardi ile yasak aşk yaşamaya başlamıştır. Şimdilerde Icardi ile evli olan geçtiğimiz aylarda korumasıyla yasak aşk yaşadığı yönünde haberlerle gündemde bomba etkisi yaratsa da Wanda Nara, iddiaları sert bir dille haberleri reddetmişti.