Acun Ilıcalı’dan gençlere Dominik daveti! Büyük JEST yaptı

Her sezon olduğu gibi bu sezon da Survivor’ın her bölümü büyük bir heyecan ve keyifle takip ediliyor. All Star sezonuyla ekrana damga vurmaya devam eden Survivor yine reyting rekorları kırıyor.

Acun Ilıcalı’dan gençlere Dominik daveti! Büyük JEST yaptı

Survivor All Star 2024 izleyiciyi ekrana toplamaya devam ediyor. Survivor izleyicisi hem ekrandan hem de sosyal medyadan adrenalin dolu yarışmayı takip ederken parkurların heyecanı ve yarışmanın akışına kendisini kaptıran gençlerin görüntüleri gündem oldu. Survivor izlerlerken çekilen görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan gençlerin o anları kısa sürede viral oldu. 4 gencin evde Survivor All Star 2024 izlerken çekilen görüntüleri kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Acun Ilıcalı da o görüntülere tepkisiz kalamadı ve gençlerin paylaşımını alıntılayıp gençleri Dominik’e davet ederek büyük bir jest yaptı.

SURVİVOR İZLEDİKLERİ ANLAR VİRAL OLDU

Sosyal medyada gündem olan bir videoda 4 gencin ekran başında heyecanla Survivor izlediği anlar viral oldu. Parkurda yarışan yarışmacılarla birlikte hop oturup hop kalkan ve büyük bir heyecanla yarışı takip eden gençlerin evdeki o halleri çok konuşuldu. Heyecanlı bir şekilde Survivor izleyen gençlerin bu videosunu sosyal medyada paylaşmasıyla Acun Ilıcalı da duruma kayıtsız kalamadı.

acun-ilicali-dan-genclere-dominik-daveti-buyuk-jest-yapti.jpg

DOMİNİK’E DAVET ETTİ

Ezgi Kılıç tarafından paylaşılan görüntülerde 4 gencin çekirdek çitleyerek heyecanlı bir şekilde Survivor All Star izlediği anlar yer alıyor. Yarışmanın her saniyesini heyecanla takip eden gençlerin o anları kısa sürede gündeme yerleşti. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da gençlerin görüntüsüne kayıtsız kalamadı ve videoyu kendi sosyal medya hesabından paylaşarak, ‘Eğer zamanınız uygun olursa dördünüzü de Dominik’e davet ediyorum.’ diyerek gençlere büyük bir jest yaptı. Gençler de bu davetten büyük bir memnuniyet duydu ve ‘Geliyoruz’ yanıtını verdi.