Acun Ilıcalı’nın gençlik yıllarına ait olay fotoğraf

Esat Yontunç, yakın dostu Acun ılıcalı'nın yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Acun Ilıcalı’nın gençlik yıllarına ait olay fotoğraf

Acun Ilıcalı, ile olan gençlik fotoğrafını sosyal medya hesabından yayonlayan Esat Yontunç sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Esat Yontunç, paylaşımına ise "Evet o uzun 24 gün geçti ve eşitlendik. İyi ki doğdun iyi ki varsın" notunu yazdı. Esat Yontunç, senelerdir Acun Ilıcalı'nın yanında sık sık gördüğümüz isimler arasında yer almaya devam ediyor. İkilinin çocukluk arkadaşı olduğu da bilinmekte.

acun-ilicalinin-genclik-yillarina-ait-olay-fotograf.jpg

“ACUN BEY AYAKKABI GİYİYORMUŞ”
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 55 yaşına girdi. Esat Yontunç, yakın dostunun doğum gününü sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla kutlamayı ihmal etmedi. Seneler öncesine ait fotoğrafı sayfasında yayınlayan Esat Yontunç, "Evet o uzun 24 gün geçti ve eşitlendik. İyi ki doğdun iyi ki varsın. Nice beraber mutlu yıllara inşallah” notunu yazmayı ihmal etmedi. Paylaşımı kısa süre içerisinde gündemde yerini aldı. Sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. İkilinin gençlik fotoğrafı ile ilgili "Acun Bey ayakkabı giyiyormuş", "Doğum günü kutlu olsun", "Örnek olacak kadim dostluk" şeklinde yorumlar yapıldı.

acun-ilicalinin-genclik-yillarina-ait-olay-fotograf-001.jpg

ESAT YONTUÇ KİMDİR?
Esat Yontunç, 6 Mayıs 1969 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Orta ve lise öğretimini Moda Koleji'nde okuduktan sonra İstanbul Üniversitesi'nden mezun olmuştur. 1990 senesinde Acun Ilıcalı’nın ebeveynleri bir trafik kazasında hayatını kaybedince, bir sene boyunca Esat Yontunç’un evinde kalmaya devam etmiştir. Esat Yontunç, 2002 senesinde yayınlanan “Acun Firarda” isimli programda televizyon kariyerine başlamıştır.