Adım Farah Gülsima kimdir, gerçek adı ne? Adım Farah Farah’ın annesini kim canlandırıyor?

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü büyük bir tutkuyla izlenen sevilen dizi Adım Farah’ın bu akşamki yeni bölümünde gözyaşları sel olacak. Farah’ın annesine kavuşacağı bölüm herkesi ağlatacak.

Adım Farah Gülsima kimdir, gerçek adı ne? Adım Farah Farah’ın annesini kim canlandırıyor?

Adım Farah dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse konusuyla herkesi ekran başına toplayan dizinin bu haftaki yeni bölümü de heyecanla bekleniyor. Her bölümü ilgiyle izlenen ve her sahnesi büyük heyecan yaratan dizinin bu haftaki bölümünde yine adrenalin, gözyaşı ve heyecan zirvede olacak. Farah ve annesi Gülsima’nın kavuşma sahnesi merakla bekleniyor. Peki, Adım Farah Gülsima kimdir? Gülsima kim, gerçek adı ne? Fraah’ın annesini kim canlandırıyor? Berrak Kuş kimdir? Berrak Kuş oynadığı diziler hangileri? İşte merak edilen tüm detaylar…

FARAH ANNESİNE KAVUŞUYOR

Her Cumartesi yepyeni bölümleriyle FOX TV ekranlarında yayınlanan Adım Farah dizisi bu hafta yine yeni bölümüyle ekranı sallayacak. Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in yer aldığı sevilen dizide bu akşam yine gözyaşları sel olacak. Farah ve Tahir güçlerini birleştirirken Tahir, Farah’ı annesine kavuşturuyor. Anne hasreti son bulan Farah’ın annesine sıkı sıkı sarıldığı sahne ve tüm yaşanacaklar merakla bekleniyor.

adim-farah-gulsima-kimdir-gercek-adi-ne-adim-farah-farah-in-annesini-kim-canlandiriyor.jpg

ADIM FARAH GÜLSİMA KİMDİR?

Adım Farah dizisinde Farah’ın annesi ‘Gülsima’ karakterini oyuncu Berrak Kuş canlandırıyor. Ünlü oyuncu Berrak Kuş’un hayat vereceği Gülsima karakteri ve Gülsima’nın yaşadıkları izleyici tarafından merakla bekleniyor. Gülsima’nın hikayesi Adım Farah izleyicisini ekrana kilitleyecek.

adim-farah-gulsima-kimdir-gercek-adi-ne-adim-farah-farah-in-annesini-kim-canlandiriyor-001.jpg

BERRAK KUŞ ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Berrak Kuş, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunudur. Ünlü oyuncu, Tatlı Hayat, Evdeki Yabancı, Bir Litre Gözyaşı, Akıncı, Bebek, Aile Bağları, Gamsız Hayat, Ah Şu Komşular, Kış Güneşi, Bu Şehir Arkandan Gelecek ve Gecekondu gibi çok sayıda yapımda rol üstlenmiştir.