Adım Farah gününde başroller gündemde! Engin Akyürek ve Demet Özdemir yine ilk sırada

FOX TV ekranlarında yayınlanan Adım Farah dizisi bu akşam yepyeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Cumartesi akşamları ekrana gelen sevilen dizinin yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor.

Adım Farah gününde başroller gündemde! Engin Akyürek ve Demet Özdemir yine ilk sırada

Her bölümü ilgiyle izlenen sevilen dizi Adım Farah bu hafta yine heyecan dolu bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Reytingleri sallayan sevilen dizinin başrol oyuncuları da gündemde yer almaya devam ediyor. Başrollerin uyumu, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusuyla ekranların en çok izlenen yapımları arasında yer alan Adım Farah dizisinin yeni bölüm gününde başrol oyuncuları Engin Akyürek ile Demet Özdemir yine sosyal medyanın gündeminde ilk sıralarda yer alıyor.

ADIM FARAH YENİ BÖLÜMÜLE EKRANA GELECEK

FOX’un sevilen dizisi Adım Farah’ın yeni bölümü her hafta olduğu gibi bu hafta da yine büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor. Hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla herkesin dikkatini çekmeyi başaran dizinin bu haftaki yeni bölümünde neler olacak, Farah ve Tahir’i bu hafta neler bekliyor. Farah’ın yıllar sonra kavuştuğu annesi ve annesinin bulunmasıyla birlikte yaşanacak olaylar da merak ediliyor. Sevilen dizi yine heyecan dolu bir bölümüyle bu hafta ekranda olacak.

adim-farah-gununde-basroller-engin-akyurek-ve-demet-ozdemir-yine-ilk-sirada.jpg

BAŞROLLERİN UYUMU YİNE GÜNDEMDE

Adım Farah dizisinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Engin Akyürk’in uyumu yine gündemde. Sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden biri olan Adım Farah dizisinin yeni bölüm gününde birbirlerine en çok yakıştırılan ve uyumları çok beğenilen dizi partnerleri Engin Akyürek ve Demet Özdemir bugün sosyal medyanın en çok konuşulan iki ismi oldu. Dizide Tahir karakterine hayat veren Engin Akyürek ve Farah karakterine hayat veren Demet Özdemir’in oyunculukları ve birlikte çekilen tüm sahneleri çok beğeniliyor.

adim-farah-gununde-basroller-engin-akyurek-ve-demet-ozdemir-yine-ilk-sirada-001.jpg