Aile yeni sezonunda sürpriz değişiklik! Reytingleri yükseltecek adım atıldı…

Show TV’nin sevilen dizisi Aile heyecan ve gerilim yüklü bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda bambaşka bir hikayenin anlatılacağı Aile dizisinde senaristler seyirciye sürprizler hazırlıyor. Peki, Aile yeni bölümü nasıl olacak?

Aile yeni sezonunda sürpriz değişiklik! Reytingleri yükseltecek adım atıldı…

Geçtiğimiz sezonun en iddialı projeleri arasında yer alan Aile yeni sezonda da ekran yolculuğuna devam edecek. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı dizi de tutkulu bir aşk hikayesi anlatılıyor. Aile 13. Bölümü ile sezon finali yaparak yaz tatiline girmişti. Devin ve Aslan arasındaki aşk hikayesinin nasıl ilerleyeceği ise merak konusu oldu. Aslan’ın ailesiyle yaşadığı sorunlar ve geçmişi Devin ile olan ilişkisinde en önemli sorundu. Soykan ailesinin her biri farklı özelliklere sahip olan bireylerinin hikayesi yeni sezonda daha fazla işlenecek.

aile-2sezon-kivanctatlitug33.jpg

Aile yeni sezona bomba gibi girecek

Aile dizisi yeni sezon açılışını 3 Ekim Salı akşamı yapacak. Heyecanla beklenen Aile 14. Bölüm fragmanı yayınlandı. Aile yeni bölümünde Aslan, sürpriz bir şekilde Devin’in karşısına çıkıyor. İzmir’in Urla ilçesinde gerçekleştirilen çekimle ilgili set fotoğraflar bile seyircilerin heyecanlanmasını sağlamıştı. Aile yeni bölümünde Aslan’ı Soykan ailesinin yemek masasının başında görüyoruz. Aslan, yeni dönemde ailesini kendi kuralları ile yöneteceğini açıklıyor. Devin ile ilişkisini düzeltmek için yola çıkan Aslan, büyük bir dirençle karşılaşıyor. Devin ise aşkın gücü karşısında mantığının sesini bastırmaya devam ediyor.

806x378-aile-dizisi-ne-zaman-baslayacak-aile-2-sezon-tarihi-belli-oldu-mu-1695109160719.jpg

Senaryoda değişiklik yapılacak

Ay Yapım en iddialı projesi Aile ile ilgili sürpriz hamlelerde bulunmaya devam ediyor. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon diziyle ilgili sert eleştiriler de gündeme gelmişti. Aile dizisinde sadece Devin ve Aslan karakterlerinin öne çıktığı; diğer karakterlerin hikayesinin ise geri planda kaldığı düşünülüyordu. Aile yeni sezonunda ise her şey farklı olacak. Aslan’ın annesi Hülya’nın geçmişine yönelik detaylar paylaşılacak. Aile oyuncu kadrosuna dahil olan Ayda Aksel ise Nedret Hala karakterini canlandıracak. Aslan’ın halasının da aileye girmesiyle birlikte Hülya’nın gücü azalacak. Güç savaşlarında yeni cepheler ortaya çıkacak. Devin’in kızkardeşi Yağmur’un hikayesi daha geniş bir şekilde anlatılacak. Öte yandan sezon içerisinde oyuncu kadrosuna ek takviyeler yapılması da bekleniyor. Selin Şekerci tarafından avukat Serap Vurak karakteri canlandırılacak. Devin’in Soykan ailesini değiştirme mücadelesine tanıklık edeceğiz. Reyting oranlarını yükseltmek isteyen dizi de sadece Aslan ve Devin aşkına odaklanmak yerine; aile bağları, ihanet ve nefret temalarını öne çıkacak.