Aleyna Dalveren para saçtığı video sonrası gözaltına alındı! Evinden neler çıktı neler

Fenomen Aleyna Dalveren, lüks aracının üstünde para saçtığı videosunun ardından gözaltına alındı. Sosyal medyada gündem olan o görüntülere yorum yağarken gözaltına alınan Aleyna Dalveren’in evinden çıkanlar ise herkesi şaşırttı.

Aleyna Dalveren para saçtığı video sonrası gözaltına alındı! Evinden neler çıktı neler

Lüks bir aracın üzerine çıkarak havada para saçan ardından da belindeki silahı çıkararak poz veren fenomen Aleyna Dalveren gözaltına alındı. Sosyal medya hesabından paylaştığı para saçtığı anlara ve belindeki silahla poz verdiği anlara ait görüntülerin ardından İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından konuyla ilgili inceleme başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonrasında Aleyna Dalveren’in adresine operasyon düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda binlerce liralık dolar, Euro, manat ve sahte emniyet araç giriş kartı ile 2 dijital materyal ele geçirildi.

LÜKS ARACIN ÜSTÜNDE PARA SAÇIP SİLAHLA POZ VERDİ

Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren'in lüks bir aracın üstünde para saçarak belinden çıkardığı silahı aracın üzerine koyup çektiği video kısa sürede gündem oldu. Sosyal medyanın gündemine oturan video sonrasında İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı. Polis ekipleri, Aleyna Dalveren'in adresine operasyon düzenledi. Fenomenin evinde arama yapıldı.

aleyna-dalvere-para-sactigi-video-sonrasi-gozlatina-alindi-evinden-neler-cikti-neler.jpg

aleyna-dalvere-para-sactigi-video-sonrasi-gozlatina-alindi-evinden-neler-cikti-neler-001.jpg

EVİNDE YAPILAN ARAMADA ÇOK SAYIDA SAHTE PARA VE SAHTE PLAKA ELE GEÇİRİLDİ

Polis ekiplerinin Aleyna Dalveren'in adresinde yaptığı aramalarda çok sayıda sahte para ve sahte plaka ele geçirildiği öğrenildi. Yapılan aramalarda; bin 200 dolar, 250 Euro, 50 manat, 50 Ukrayna parası, sahte olabileceği değerlendirilen 3 bin dolar ve 50 Euro nakit para, para sayma makinesi, sahte emniyet araç giriş kartı, kelepçe, sahte olabileceği değerlendirilen 2 app plaka ve 2 dijital materyal ele geçirildi.

aleyna-dalvere-para-sactigi-video-sonrasi-gozlatina-alindi-evinden-neler-cikti-neler-002.jpg

aleyna-dalvere-para-sactigi-video-sonrasi-gozlatina-alindi-evinden-neler-cikti-neler-003.jpg

aleyna-dalvere-para-sactigi-video-sonrasi-gozlatina-alindi-evinden-neler-cikti-neler-004.jpg

EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren ile ilgili yapılan araştırmada Dalveren'in Dilan Polat ve diğer fenomenlerle de yoğun bir iletişim trafiği olduğu tespit edildi. zaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

aleyna-dalvere-para-sactigi-video-sonrasi-gozlatina-alindi-evinden-neler-cikti-neler-005.jpg