Aline Boz ve Umut Evirgen çiftinin düğününden ilk kareler! Alina Boz gelinlik tercihiyle hayran bıraktı

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Alina Boz ile Umut Evirgen çiftinden güzel haber geldi. Ünlü çift bu akşam hayatlarını birleştiren imzaları attı. Çiftin nikah töreninden ilk kareler geldi. Güzel oyuncu Alina Boz, gelinlik tercihiyle hayran bıraktı.

Aline Boz ve Umut Evirgen çiftinin düğününden ilk kareler! Alina Boz gelinlik tercihiyle hayran bıraktı

İşletmeci Umut Evirgen ile ünlü oyuncu Alina Boz’un nikah töreni gerçekleşti. Bir süredir aşk yaşayan ünlü çiftin nikahına aileleri ve yakın dostları katıldı. 90 kişilik bir nikah töreniyle dünya evine giren çiftin nikahı ‘Halas 71’ isimli teknede kıyıldı. Çiftin nikah töreninden ilk kareler de gelmeye başladı. Alina Boz’un gelinlik tercihi merak edilirken güzel oyuncu gelinlik tercihiyle herkesi mest etti. İşte Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinin nikahından kareler…

EVLENDİLER

Yaklaşık 6 aydır aşk yaşayan oyuncu Alina Boz ve işletmeci sevgilisi Umut Evirgen bir ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ dedi. Bu akşam aileleri ve yakın dostlarının katıldığı nikah töreniyle dünya evine giren ünlü çiftin nikahı Emirgan’da demirli olan ‘Halas 71’ isimli teknede kıyıldı.

alina-boz-ve-umut-evirgen-ciftinin-dugununden-ilk-kareler-alina-boz-gelinlik-tercihiyle-hayran-birakti.jpg

GELİNLİK TERCİHİ ÇOK BEĞENİLDİ

Güzel oyuncu Alina Boz’un gelinlik tercihi çok beğenildi. Saçı ve makyajı da çok beğenilen ünlü oyuncuya ‘Çok güzel gelin olmuş’ yorumları yapıldı. Alina Boz’un nikah şahitliğini Burak Can ve Cemre Beygüvey yaptı. Damat Umut Evirgen’in nikah şahitliğini ise yakın dostu Özge Özpirinçci ve Fatih Terim yaptı. Nikah kıyıldıktan sonra çifte mutluluklar dileyen Fatih Terim, ‘Allah sizi bir yastıkta kocatsın’ diyerek nikah cüzdanını Alina Boz’a teslim etti.

alina-boz-ve-umut-evirgen-ciftinin-dugununden-ilk-kareler-alina-boz-gelinlik-tercihiyle-hayran-birakti-001.jpg