Alişan'dan Beklenen Açıklama Geldi

Ünlü şarkıcı Alişan 2021 yılında kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronadan dolayı kaybetmişti.

Alişan'dan Beklenen Açıklama Geldi

Kardeşinin ölümünden sonra yengesine ve yeğenlerine daha fazla vakit ayıran Alişan’ın bu durumu eşi Buse Varol tarafından pek tasvip edilmiyordu. Sonrasında ise Alişan’ın eşi Buse Varol ile yengesi Merve Tektaş’ın aralarının açıldığı haberi geldi. Yaklaşık olarak 2 yıldır küs olan eltilerin aralarının düzeldiği haberi Alişan tarafından paylaşıldı.

Buse Varol ile 2018 yılında evlenen Alişan’ın 2019 yılında oğlu Burak ve ardından 2021 yılında da kızı Eliz dünyaya gelmişti. İki çocuklarıyla mutlu bir hayat sürmek isteyen Alişan ve Buse Varol cephesinde ailevi sorunların baş gösterdiği ve ikilinin ara ara kavga bile ettikleri haberleri magazin gündemini meşgul ediyordu.

İki Elti Sonunda Barıştı

Kardeşi Selçuk Tektaş’ın ölümünden sonra iki kız yeğeni ve yengesi Merve Tektaş ile daha fazla ilgilenen Alişan’ın bu tavrı eşi tarafından pek hoş karşılanmadı. Bu durum yüzünden Buse Varol’un kaynanası ile de arasının açık olduğu haberleri magazinde yer almıştı. 2 senedir bir dargın bir barışık olarak ilişkilerini sürdüren çiftten boşanacakları yönünde haberlerde geliyordu. Daha sonra Alişan’ın bir televizyon programında yapmış olduğu açıklamada eşi ile yengesinin barıştıkları ve buna en çok vefat eden kardeşi Selçuk’un sevindiğini duygu dolu ifadelerle belirtti.

640xauto.webp

Magazin Dünyasında Çok Konuşuldu

Merve Tektaş ve Buse Varol’un dargın olması ve Alişan’ın iki arada kalması durumu magazin dünyasında da çokça konuşulan konular arasında yer aldı. Alişan’ın ailesi ve eşi arasında kalması ve orta yolu bulamaması gibi faktörlerden dolayı bitmeye yaklaşan evliliğinin üzerindeki kara bulutların artık dağıldığı duyuruldu. Eşi ile yengesinin arasının düzeldiğini ifade eden Alişan bu durumu oldukça duygu dolu kelimelerle ifade etti. Annesi, yengesi ve iki küçük kız yeğenleriyle ilgilenen ve ilgilenmeye devam edeceğini her fırsatta dile getiren ünlü isim eşinin de gönlünü almaktan hiçbir zaman vazgeçmedi. Aile birliğine olan güvenini ve inancını hiçbir zaman kaybetmediğini belirten Alişan; yengesi ve eşinin barışmasına seçimin vesile olduğunu da içtenlikle belirtti.