Alkolün dozunu kaçırınca mekandan kovuldu

Stranger Things oyuncularından 19 yaşındaki Noah Schnapp, New York'ta gittiği bir gece kulübünde alkolün dozunu kaçırıp olay çıkardığı için mekandan kovuldu.

Alkolün dozunu kaçırınca mekandan kovuldu

Netflix'in popüler dizilerinden biri olan Stranger Things 'te Will Byers karakterini canlandıran 19 yaşındaki Noah Schnapp, gittiği gece kulübünde taşkınlık yapıp olay çıkardı.

alkolun-dozunu-kacirinca-mekandan-kovuldu.jpg

“AYAKTA DURMAKTA BİLE ZORLANIYORDU”
Arkadaşlarıyla gittiği bir mekanda alkolün dozunu kaçıran Schnapp, bir ara sinirlenerek gece kulübündekilerle tartışma yaşadı. Mekanda olay çıkaran genç oyuncu, güvenlik görevlileri tarafından mekan dışına çıkarıldı. Oyuncunun çıkardığı olaylara şahit olan bir kişi yaptığı bir açıklamada "Schnapp açıkça ayakta durmakta bile zorlanıyordu. Dışarı çıkarıldıktan sonra tekrar içeri girmeye çalıştı fakat daha sonra 02.00 sularında tekrar çıktı" ifadelerini kullandı.

alkolun-dozunu-kacirinca-mekandan-kovuldu-001.jpg

NOAH SCHNAPP KİMDİR?
Noah Schnapp, 3 Ekim 2004 New York'da hayata gözlerini açmıştır. Schnapp, Netflix yapımı Stranger Things dizisinde can verdiği Will Byers karakteri ile ün kazanmıştır. 015 yapımı bir Steven Spielberg filmi olan Casuslar Köprüsü filminde rol almıştır.